Moda
Ulična moda

Koža na kožu, na kožu... Dvije prijateljice blistaju u vrtoglavo visokim čizmama i kožnim jaknama

  • Jedno je sigurno odjevni predmeti od crne kože nikada ne izlaze iz mode
  • A ove dvije prolaznice sa špice očito su fanovi i crne boje i kože i crne kože
  • Dva različita, a jednako zanimljiva stylinga privukla su poglede, a nas inspirirali da pronađemo u trgovinama dobre kožne jakne sa zakovicama

Naravno da nam kožnih jakni nikada nije dosta. A kao svakoj ženi, srce nam zaigra i na lijepe, visoke, sjajne čizme sa seksepilnom visokom potpeticom. Pa ni jednog ni drugog nisu se odrekle ove dvije prolaznice sa špice. Naravno, tome su pridodale i kožne torbice te remenje s potpisom. Bilo bi možda i previše da su ubacile u kombinaciju još i kožnu suknju i hlače - stvarno bi. Ali i ovako je dojam da koža dominira u oba stylinga.

Ulična moda | Autor: Pixsell/Tomislav Miletić Pixsell/Tomislav Miletić

Slične, a opet različite. Plavokosa djevojka odabrala je jaknu od glatke kože bez mnogo dodatnih zatvarača i bez zakovica i uz nju nosi čizme od lakirane kože vrlo tankih potpetica. Rockerskijem štihu pridonosi torbica s lancem (Zara), a kontrapunkt čine hlačice pepita uzorka i Louis Vuitton remen. Njezina prijateljica odlučila se za "opakiju" varijantu jakne, okrašenu s mnogo zakovica, crne traperice Gucci remenom, a čizme su s uzorkom krokodilske kože. 

Ulična moda Možda vas zanima Ove dvije prolaznice dijele gen za modu - kladimo se da su u srodstvu! Rubrika Moda Moda

Ako se i sama osjećaš pomalo divlje, odabrali smo nekoliko jakni sa zakovicama iz trgovina...

Kožne jakne | Autor: Pr Pr S lijeva nadesno: Gipsy kožna jakna, Zalando (1349,00kn); Bershka kožna jakna (549,90); Zara kožna jakna (549,90kn)

Photo: Pixsell/Tomislav Miletić

Komentari 0