Moda
Ulična moda

Ove dvije prolaznice dijele gen za modu - kladimo se da su u srodstvu!

  • Kad kamera našeg fotografa uhvati modno dobro usklađen par, najčešće je riječ o muško-ženskom paru
  • No, ne i ovaj put! Za oko su nam svojim modnim kombinacijama zapele dvije crvenokose prolaznice
  • No, nije samo neobična boja kose ono što dijele - očito im je i smisao za modu objema jaka strana

Mama i kći? Dvije sestre? Samo... prijateljice? Neeee! Ove dvije prolaznice moraju biti u srodstvu - očito je da dijele gen za modu... Od glave do pete smo ih promotrili i ovim dvjema crvenokosim ljepoticama nismo pronašli ni jednu modnu grešku.

Vitke i zgodne, nisu se odjenule slično, ali obje su kombinacije više nego dobre. Mlada djevojka, shodno godinama, figuri i dugim vitkim nogama "priuštila" si je vrlo kratku minicu, a uz nju dobro kombinirala, što se izazovnosti tiče, sasvim neutralne komade - oversize sako, isto tako predimenzionirani sweater i vojničke čizme - izvrsno postignuta ravnoteža. Da ne spominjemo i kako je modni trenutak potpuno pogođen - čizme i ovakav sako su među najvećim ovosezonskim trendovima.

Ulična moda Možda vas zanima Ulična moda: Valentino cipelice su promijenile sve! Zvijezda su ovog stylinga Rubrika Moda Moda

Ulična moda | Autor: Pixsell/Lovro Domitrović Pixsell/Lovro Domitrović

Druga prolaznica sa špice odabrala je nešto klasičnije komade poput crnih čizama u špic s višom petom i kožnate jakne (ali strukirane i s faldicama uz donji rub što je čini pomalo drukčijom). Duga suknja ima vanjski dio od tila i veliki volan (volani su ove godine doživjeli veliki povratak) i crnu kožnu torbicu preko ramena.

Zara čizme Možda vas zanima Zara ima divan novi model čizama. Posebno zanimljiv je jedan detalj Rubrika Moda Moda

Odaje li ova plameno narančasta kosa da je doista riječ o istim genima ili je djelo frizerskih ruku? Kako bilo, nas veseli misliti da je riječ o ovom prvom...

Photo: Pixsell/Lovro Domitrović

Komentari 0