Moda
Ulična moda

Ulična moda: Valentino cipelice su promijenile sve! Zvijezda su ovog stylinga

  • Da bi riječ rekli, ova prolaznica na zagrebačkom Cvjetnom trgu odabrala je sve izvrsne komade 
  • No ipak, poglede su privlačile cipele - jer ovajve se ne viđaju svaki dan
  • Riječ je o jednom od Valentino modela, dolaze u dvije boje, a ove crne su upravo na velikom sniženju!

Ovaj je styling od glave do pete - izvrstan. No, nažalost preostale sjane komade, vrlo dobar baloner i kožne hlače zanimljiva kroja u drugi su plan bacile ove cipele. No, koliko su zasjenile, toliko su i podigle cjelokupan styling. Zato, pričamo o ovim Valentino štiklicama... Ne, nisu one Valentino platforme za kojima su svi poludjeli.

Ulična moda | Autor: Pixsell/Lovro Domitrović Pixsell/Lovro Domitrović

Otvorene pete i u špic, posebno slatkima ih čine mašnice na remenčićima koji idu preko rista i oko gležnja. Da, slatke, a opet coolerske. Puno nježnije od poznatog Rockstud modela sa šiljcma Valentina Garavanija, a opet imaju dozu opakosti.  Shvatila si, sviđaju nam se... Ako i ti želiš ovaj komadić ljepote, dobra je vjest da su trenutačno na sniženju na stranici Fashionette. Ne na sniženju nego in je cijena više nego prepolovljena. 

Ulična moda Možda vas zanima Odličan styling ove prolaznice odlučili smo ukrasti od glave do pete. Čak i neobičan modni dodatak Rubrika Moda Moda

Valentino štikle | Autor: Pr Pr

Crni model tako umjesto 6762 kune sada košta 2705 kuna. dok su bijele nešto skuplje, ali opet snižene i to na 4733 kune.

Photo: Pixsell/Lovro Domitrović

Komentari 0