Moda

Korisno! Ova majica ima integriranu masku koja se ne vidi - sve dok je ne zatrebaš

  • Nikada nam nije dovoljno modnih novotarija 
  • Osobito kad su te modne inovacije doista vrlo praktične 
  • Jedna od takvih je ova majica s integriranom maskom – i baš nam je fora! 

Sigurno ti se već dogodilo da odeš van, a zaboravila si masku. Za taj problem je modna marka „Maskshirt“ pronašla rješenje: kreirali su majicu koja ima integriranu masku koja se uopće ne vidi sve dok to ne postane potrebno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MASKSHIRT (@maskshirt2021)

Možda vas zanima S pomoću ovog jednostavnog trika jedne liječnice, bilo koja maska za lice bolje će ti prijanjati Rubrika Life&style Life&style

Naime, maska se sakrije ispod majice te se može izvaditi po potrebi. Klasične majice su napravljene od 100 posto pamuka i crne su boje, a prodaju se u veličinama od S do XXL. 

Kako je došlo do osnivanja modne marke „Maskshirt“ 

Osnivač je iz Hamburga i zove se Karamo Susso. Ima 23 godine, a na ideju za „Maskshirt“ došao je prije nekoliko mjeseci. „Stalno sam zaboravljao masku, u stroju za pranje rublja, kod svoje sestre…“, izjavio je u intervjuu. 

Zbog toga je integrirao masku u svoju majicu te je od toga razvio vlastitu marku koju je podigao na noge zajedno s prijateljima i poznanicima. Njegova želja za budućnost: nekoliko vlastitih kolekcija s različitim bojama i dizajnom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MASKSHIRT (@maskshirt2021)

Možda vas zanima Haljina i maska u jednom? Ovaj model ne prestaje privlačiti pažnju, a i cijena mu je prihvatljiva Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0