Moda
Vendula London torbe

Kolekcija kao hommage Freddieju i grupi Queen donosi torbe koje će ukrasti baš svaki pogled

  • Brend Vendula London već gotovo dva desetljeća dizajnira torbe koje pažnju privlače gdje god da se pojave
  • Svaki model obiluje brojnim detaljima pa će uz nju i najbazičnija odjevna kombinacija biti sve samo ne dosadna
  • Icecream truck, boca pjenušca ili pak poznata žuta jakna Freddieja Mercuryja u svijetu njihovih torbi su uobičajena pojava

Otkako su high street brendovi zavladali modnom scenom, uniformiranost je nešto što mnogi žele izbjeći po svaku cijenu. Iako vodeća imena iz high street ponude nerijetko lansiraju modele kojima je teško odoljeti, još uvijek postoje brendovi kojima je glavna misija biti potpuno drugačiji. Njihov je put do krajnjih kupaca svakako nešto teži i dugotrajniji, no zato kada jednom osvoje srca, stječu poklonike koji brendu ostaju vjerni dugi niz godina.

Vendula London | Autor: Instagram @vendulalondon Instagram @vendulalondon

Jedan od takvih je i londonski brend Vendula koji već gotovo dva desetljeća dizajnira nadasve neobične torbe koje ni uz najbolju volju ne mogu ostati nezamijećene. 

Možda vas zanima Domaći brend Piccola ima hit model - Sali je torba koja će svakoj tvojoj kombinaciji dati dašak luksuza Rubrika Moda Moda

Inspiraciju za neobične modele pronalaze u svemu što ih okružuje - od obožavanih ljubimaca, popularnih pića i jela do prepoznatljive engleske arhitekture pa tako u njihovim kolekcijama redovito glavnu ulogu imaju šarmantne mace, corgiji i pročelja kakva se mogu vidjeti u šetnji ulicama Londona, a zanimljivom su kolekcijom nedavno počast odali i jednom od najvećih britanskih rock bandova - grupi Queen. 

Vendula London | Autor: Instagram @vendulalondon Instagram @vendulalondon

U spomenutoj su kolekciji tako svoje mjesto pronašle poznata žuta jakna Freddieja Mercuryja, futrola za gitaru Johna Deacona, legendarna crvena gitara Briana Maya, bubanj s palicama Rogera Taylora te autobus za turneju benda.

Vendula London | Autor: Instagram @vendulalondon Instagram @vendulalondon Kao i sve ostale torbe ovog brenda, i u ovoj su kolekciji svi modeli izrađeni od veganske kože te su još jednom uspjeli dizajnirati torbe uz koje, kada se nose, obavezno dolazi pitanje ‘gdje si kupila tu torbu?’.

Jedini problem ovog brenda je što izaziva ovisnost u rekordnom roku pa ti neće biti nimalo lako zaustaviti se na samo jednoj. Inače, svaka kolekcija koju lansiraju, a lansiraju ih nekoliko u svakoj sezoni, dolazi u ograničenom broju primjeraka, što znači da kada željeni model jednom propustiš kupiti, jedina nada koja ti preostaje je pronaći ga kod nekog od brojnih privatnih kolekcionara i nadati se da će ga htjeti prodati.

Vendula London | Autor: Instagram @vendulalondon Instagram @vendulalondon

Možda vas zanima Objekt želje! Massimo Dutti u novoj kolekciji ima najtrendi torbu trenutka Rubrika Moda Moda

Za razliku od većine torbi kakve najčešće imamo priliku susresti na ulici, uz ove torbe sve ostalo što nosimo pada u drugi plan, a zahvaljujući bogatim detaljima koji krase svaki model, u većini je slučajeva najčešće i nakit suvišan. S druge strane, lako ćeš ih iskombinirati u najrazličitijim prigodama, a vrlo je lako moguće da će ti sve ostale torbe polagano pasti u zaborav. No, zato ćeš imati torbu koja će ukrasti baš svaki pogled i s kojom ćeš se bez imalo dvojbe istaknuti u masi. Svog ćeš favorita (ili više njih) lako pronaći na njihovom web shopu.

Photo: Instagram@vendulalondon

Komentari 0