Moda

Kolekcija Diane Viljevac odiše luksuzom: haljine i kombinezoni izrađeni su od nježne svile i viskoze

  • Novom kolekcijom za proljeće/ljeto 2023. godine, poznata dizajnerica Diana Viljevac predstavila je još jednom što znači bezvremenski stil
  • Pravu revoluciju u desecima elegantnih haljina i kombinezona pokazala je kroz birane materijale i više od 60 boja u kojima se izrađuju novi modeli
  • Cilj je približiti dragocjene materijale široj publici i počastiti žene dodirom nježne svile i lagane viskoze

Brend Viljevac već je godinama simbol ženstvenosti, a kreativna dizajnerica Diana Viljevac u izradi svojih kreacija uvijek stavlja udobnost na prvo mjesto. Kako bi svoj potpis i stil zadržala i dodatno poboljšala, za ovu kolekciju pripremila je materijale za kojima uzdišu žene diljem svijeta. „Godinama sam se pripremala na iskorak u ponudi materijala s kojima ću raditi, a ove sezone odlučila sam ponuditi čisti luksuz koji će i dalje pratiti moj dizajn. Predstavljam haljine i kombinezone izrađene od svile i viskoze, moći će se izrađivati u 60-ak boja i po mjeri, a sami modeli variraju od vrlo elegantnih večernjih haljina do nešto hrabrijih modela i potpuno neobičnih kratkih haljina i kombinezona”, kaže dizajnerica. 

 | Autor: PR Diana Viljevac PR Diana Viljevac  | Autor: PR Diana Viljevac PR Diana Viljevac

Answear kolekcija Možda vas zanima Answear je obilježio Dan žena kolekcijom 'SISTERHOOD' vlastitog brenda Answear.LAB Rubrika Moda Moda

Cilj nove kolekcije bio je približiti ove dragocjene materijale široj publici i počastiti žene dodirom nježne svile i lagane viskoze na modelima koji su osmišljeni za posebne prigode.  

 | Autor: PR Diana Viljevac PR Diana Viljevac

Svila je fini materijal koji predstavlja luksuz i eleganciju te je vrlo popularna; osim što svilene haljine imaju posebnu, lepršavu siluetu, ženama je još važnije nositi nešto što brine o zdravlju njihove kože. Međutim, zašto je viskoza materijal koji je talentirana dizajnerica izabrala za novu kolekciju?

 | Autor: PR Diana Viljevac PR Diana Viljevac

 „Odgovor je vrlo jasan. I sama sam zaljubljena u viskozu koja je sušta suprotnost sintetičkim materijalima u kojima koža ne diše, otporna je na bakterije što je čini vrlo jednostavnom za održavanje, a vjerujem da ne postoji niti jedna žena koja ne želi imati barem jedan poseban model, haljinu ili kombinezon, o kojemu ne treba previše razmišljati, a uvijek će izgledati jednako dobro kao prvoga dana.”

 | Autor: PR Diana Viljevac PR Diana Viljevac

Dizajnerica ističe kako se svi popularni modeli iz prošlih kolekcija i dalje izrađuju jer ljepota klasične elegancije ne jenjava, osobito kada žene mogu same birati boje modela te utjecati na dodatne preinake, ali pravo osvježenje na domaćoj modnoj sceni tek stiže, i to u obliku elegancije obojene još neviđenim nijansama na najluksuznijim materijalima.

 | Autor: PR Diana Viljevac PR Diana Viljevac

Novu elegantnu kolekciju za proljeće/ljeto 2023. možeeš pogledati u Dežmanovoj 4 i na web shopu www.dianaviljevac.com, a na sve upite oko mogućnosti izrade modela sa zadovoljstvom će vam odgovoriti putem društvenih mreža.

Ulična moda Možda vas zanima Basic komade ova je prolaznica uklopila u kombinaciju koja zaslužuje same pohvale Rubrika Moda Moda
Photo: PR Diana Viljevac

Komentari 0