Moda

Koji jesenski modni trend ti najbolje odgovara - prema horoskopu

Izlozi su puni robe za hladnije dane, no ne treba slijediti sve nove trendove. Pametnije je izabrati jedan, ali upečatljiv komad u kojem ćeš blistati nego pet koji "nisu prava ti"

Mnogi se trendovi ove jeseni nameću kao nešto što svaka od nas mora imati u ormaru. Što je suludo. Kupovati sve što je novo, bez drugog kriterija... tako se ne gradi stil. Uvijek je bolje izabrati samo one komade u kojima se doista osjećaš "kao ti", koji su kao stvoreni za tebe - jer najbolje ćeš ih nositi i najviše istaknuti, ma kako bili katkad obični i neupadljivi. Znaš ono: i u prepunom ormaru imaš pet komada koji su ti favoriti iz godine u godinu. O tom pričamo, zvijezde su se poklopile kad si ga kupila. A što kažu zvijezde ove jeseni? 

OVAN - SJAJNO

Šljokice i sjajni materijali su ono čime ćeš odavati dojam prave disko kraljice. Ove jeseni ormar Ovnica bi mogao izgledati poput kultnog Studija 54. Uskoči u šljokičastu haljinu dugih rukava ili kao modni dodatak odaberi torbicu zrcalnog odsjaja. Aplikacija 'Kira Kira' u tvom slučaju doista neće biti potrebna, ali neće loše izgledati ni još jedan svjetlucavi sloj kao šećer na kraju tvog stajlinga
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 229,90kn, Zara 349,90kn, Mango 549,90kn

BIK - KARIRANO

Ovaj uzorak odabir je svih dizajnera ove sezone. Karirano se vraća na velika vrata, a to nam potvrđuju i sve stajliš cure koje su već izabrale neke komade u kojima će zasjati ove jeseni. Kako kao prava Bikica vjerojatno nisi žrtva mode, vuneni kaput, blejzer ili suknja s kariranim uzorkom govorit će o tvojem sofisticiranom ukusu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango 249,90kn, Bershka 169,90kn, Zara 399,90kn

BLIZANCI - ŠARENE NAJLONKE

Blizanci, odaberite bilo koju boju. Ma, ne morate izabrati samo jednu!. Svaku kombinaciju, pogotovo one sa suknjama i haljinama, podići će šarene najlonke. Dobro si pročitala. Ovaj trend koji si vjerojatno zadnji put nosila u vrtiću ili osnovnoj školi jedan je od onih pomalo zaboravljenih trendova koji pokucao na vrata i ove jeseni. One će biti pravi odraz tvog raspoloženja.
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Asos 42kn, Asos 42kn, Asos 50kn

Možda vas zanima Znaš li koja je savršena torbica za tvoj horoskopski znak? Rubrika Moda Moda

RAK - PONČO 

Račice nisu fanovi ustajanja iz kreveta tijekom zimske sezone i hibernacije. No budući da htjela, ne htjela moraš ustati, što kažeš na to da ti izlazak iz kreveta i odlazak od kuće olakša mekani, topli pončo. Ovaj elegantni ''oklop'' štitit će te od hladnoće (i okutnog svijeta vani). Koji god model odabrala, vratit će ti osjećaj ležanja pod toplom dekicom.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 399,90kn, Zara 699,90kn, Mango 449,90kn

LAV - ŽIVOTINJSKI PRINT

Ovaj look odlično se slaže s tvojom astrološkom prognozom koja poziva na strast i slavu ove jeseni. Ne trebaš se držati samo obitelji mačaka kad je riječ o ovom uzorku. Iznenadi sebe, a i ostale uzorkom zebre u žutoj boji ili pak daj podršku žirafama. Kad odabereš ovaj uzorak možeš biti sigurna da će sve oči biti uprte u tebe. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 299,90kn, Mango 549,90kn, Bershka 149,90kn

DJEVICA - UZORCI

Kako god se odjenule, Djevice ne vole nikome objašnjavati zašto je baš to njihov izbor. Zvijezde su im ove jeseni odredile kombinirane uzorke koji ponekad podsjećaju na deke u kući tvoje bake. Bilo da se radi o cvjetnim uzorcima ili onima nalik na zakrpe. Izvezeni dijelovi su metafora za tvoju višestruku osobnost i veliki raspon interesa. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear 229,90kn, Asos 333kn, Mango 349,90kn

VAGA - ROZO

Po nekim ova baby boja je i boja ljubavi te je dobar odabir za romantične Vage. Povećaj temperaturu ove sezone s jakom ružičastom. Tvoja vladarica, zaljubljena Venera, postaje retrogradna od 5. listopada pa do 16. studenog, pa ćeš se ove jeseni osjećati više zavodljivo nego slatko. Neka ti ne bude strano kombinirati nekoliko komada u ovoj boji, tvoj znak ionako obožava simetriju. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 229,90kn, Zara 229,90kn, Bershka 149,90kn

Možda vas zanima Ovako će jesenski ekvinocij utjecati na tvoj horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

ŠKORPION - OBOJENA STAKLA

Ono što ti je na umu ponekad ljudima oko tebe predstavlja pravu zagonetku. I nisi baš oduševljena kad drugi pročitaju tvoje misli. Iako bi inače stavila tamne sunčane naočale, ove jeseni si se odlučila za potpunu suprotnost. Zaljubljena Venera koja prolazi Škorpionom od 9. rujna do 31. listopada, pa razmisli i o ružičastim staklima. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 119,90kn, Pull&Bear 79,90kn, Pull&Bear 79,90kn

STRIJELAC - VELIKE TORBE

Tvoja duša slobodna poput ptice letjet će slobodno pogotovo nakon 8. studenog, kad tvoj vladar Jupiter uklizava u Strijelca i tamo ostaje narednih godinu dana. Bez obzira odlučiš li se za klasičnu veliku torbu ili neku modernu varijantu, jedno je sigurno - imat ćeš puno prostora za pospremanje tvojih 'nomadskih' komada i kozmetike za putovanja. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno:Mango 449,90kn, Mango 199,90kn, Zara 599,90kn

JARAC - ODIJELA

Voliš izgledati jako i moćno, a blejzere voliš nositi čak i kao haljine. Odjevni komad koji možeš kombinirati na razne načine od jutra pa do večeri. Za dnevne varijante voliš obući nešto ispod sakoa, dok si za noćne varijante opuštenija te se igraš sa svojim dekolteom. 

 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara- 399,90 i 229,90kn, Zara 299,90 i 229,90kn, Zara 299,90 i 199,90kn

VODENJAK - OSAMDESTE

Kao što si već primijetila, ove sezone se komadi koje smo nosile osamdesetih ponovo vraćaju u modu. Bijele kožne cipele, naglašena ramena, color-block odjeća su samo neke od stvari koje možeš pronaći u ponudi dućana. Iako si se možda nekad zgražala nad tim, ove sezone im možda ipak odlučiš dati šansu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 139,90kn, Zara 349,90kn, Mango 129,90kn

RIBE - METALIK

Ne znaš sanjaš li ili se doista radi o stvarnosti. Probudi sirenu u sebi suknjom do poda. Dodaj koji sjajni komad u ormar kako bi osvježila svoju garderobu. Prepusti se onome što ti se stvarno sviđa. Ove sezone doslovno budi svoj horoskopski znak te metalik kombiniraj sa svime. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 149,90kn, Mango 249,90kn, Bershka 249,90kn

Photo: miss7

Komentari 0