Moda

Znaš li koja je savršena torbica za tvoj horoskopski znak?

...jer baš SVE je zapisano u zvijezdama pa i tvoja sljedeća kupnja!

Ne moraš vjerovati u horoskop da ti bude jasno kako tvoja osobnost i lifestyle dosta diktira veličinu i vrstu torbe koja ti treba za svaki dan. Zaposlene žene trebaju strukturiranu torbu u koju stane svašta, slobodne duše zadovoljit će se i vrećastim modelima, a cure koje su stalno u nekom trku uvijek zahtijevaju najlakšu verziju torbice. Prema tome, kada govorimo o teškoj odluci oko modela koji je stvoren za tebe, zašto ne bi sve prepustila u ruke zodijaka... Iznenadit ćeš se koliko zvijezde pogađaju! 

Ovan (21. ožujak - 19. travanj)

Ovan nije znak koji sjedi i čeka. Zato ti i treba torbica koja će ti pomoći u svim tvojim svakodnevnim zadacima, odnosno koja ti pruža dovoljno mjesta za sve rokovnike, laptop i makeup koji toliko voliš nositi sa sobom. Ovnovima treba jedna veća strukturirana torba - i to u svim bojama!

 | Autor: miss7 miss7 H&M (300 kuna) i H&M (185 kuna)

Bik (20. travanj - 20. svibanj)

Kvaliteta i praktičnost dvije su karakteristike koje bikovi traže u svim aspektima života pa tako i u torbicama. Odaberi ručnu torbu od meke kože nekog klasičnijeg oblika jer svi jako dobro znamo koliko se bikovi vežu za svoje stvari. Ti ne kupuješ bez veze, svoje stvari voliš nositi godinama. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (699 kuna) i Mango (549 kuna)

Blizanci (21. svibanj - 20. lipanj)

Znam da svaka tvoja priča ima dvije strane: u jednoj ruci želiš nositi veliku ručnu torbu koja ti služi za svakodnevne obaveze, a u drugoj neobičan model za lude partyje na koje voliš ići. Zato ti treba jedan hobo-model koji je savršen spoj za tvoju dvostruku ličnost. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (599 kuna) i H&M (220 kuna)

Možda vas zanima Ovo je 5 najskupljih dizajnerskih torbica na svijetu Rubrika Moda Moda

Rak (21. lipanj - 22. srpanj)

Najvjerniji i najempatičniji znak Zodijaka treba veliku kožnu torbu koju će nositi godinama. 

 | Autor: miss7 miss7 Mango (1.799 kuna) i Zara (1.199 kuna)

Lav (23. srpanj - 22. kolovoz)

Da smo barem svi tako sretni i vrckavi kao ti Lavice! Treba ti zaigrana torba jednako dobra za spoj, ali i dovoljno praktična za duge šetnje u parku. 

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (99 kuna) i Zara (299 kuna)

Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

Djevice cijene organiziranost i nikada ne dopuštaju da im nešto stane na put do uspjeha. U tvoju torbu mora stati sve, zbog čega predlažemo nešto veći model. S druge strane, Djevice su veliki estete prema tome njezina kvaliteta i izgled svakako igraju veliku ulogu pri izboru. 

 | Autor: miss7 miss7 Mango (549 kuna) i Zara (549 kuna)

Vaga (23. rujan - 22. listopad)

Neodlučne Vage vječno se dvoume između strukturirane ručne torbe i super slatke torbice preko ramena. A možda oboje? Ili nešto između? Jao kako ćeš odlučiti?! 

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (149 kuna) i Mango (249 kuna)

Škorpion (23. listopad - 21. studeni)

Škorpionke vole jednostavne stvari. Elegantna crna torbica preko ramena nikada te neće razočarati, bez obzira na sezonu i priliku. 

 | Autor: miss7 miss7 H&M (110 kuna) i Zara (299 kuna)

Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

Tvoj avanturistički duh i želja za promjenom znači da i torbice mijenjaš jako često. Isprobaj elegantan kožni ruksak koji možeš prebaciti preko ramena prije sljedeće avanture na koju se spremaš.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (599 kuna) i Stardivarius (199 kuna)

Možda vas zanima Mango ponovno ima torbice za poželjeti - i sve su do 200 kuna! Rubrika Moda Moda

Jarac (22. prosinac - 19. siječanj)

Tradicionalistica poput tebe treba jednu sofisticiranu torbu koja je klasična i bezvremenska poput tebe. Odaberi neku toplu neutralnu nijansu koja će se slagati uz svaki outfit u tvom ormaru. 

 | Autor: miss7 miss7 Mango (129 kuna) i Zara (299 kuna)

Vodenjak (20. siječanj - 18. veljače)

Tvojoj nježnoj osobnosti treba umjerena torbica koja neće preoteti pažnju od outfita, ali istovremeno će poslužiti na sljedećem putovanju. Odaberi midi model koji možeš nositi u i ruci, ali i preko ramena jer budimo realni ti voliš praktičnost. 

 | Autor: miss7 miss7 H&M (185 kuna) i Zara (299 kuna)

Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

Ribe su dobre u duši, ali često sve druge stavljaju prije sebe. Znamo da već mjesecima gledaš onu torbu s resicama i potičemo te da ju kupiš. ODMAH! 

 | Autor: miss7 miss7

Mango (1.299 kuna) i Zara (349 kuna)

Photo: arhiva

Komentari 0