Moda

Koji je idealni nakit za tvoj horoskopski znak?

Zvijezde imaju odgovore na brojna pitanja koja si postavljamo iz dana u dan - koji je tvoj sretan dan, koju frizuru odabrati, kakva si djevojka, koji nakit je savršen za tebe,...

Većinu vremena nas zabavlja i čini se potpuno banalno, ali s vremena na vrijeme gotovo nas može prestrašiti činjenica koliko zvijezde i astrologija mogu pogoditi u sridu! Pogotovo kad se radi o shopping savjetima, obožavateljice horoskopa obožavaju čuti što vole, žele i trebaju njihovi horoskopski znakovi. Upravo smo zato danas odabrali cool ogrlice, narukvice, naušnice i ostali nakit koji je idealan baš za tvoj horoskopski znak... 

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Vječno u pokretu, željni zabave i avantura, Vodenjaci trebaju jednako ludi nakit koji im neće tako lako dosaditi. Vodenjaci vole eksperimentirati sa snažnim printevima, oblicima i stilovima, a s jednom velikom, bogatom Freywille ogrlicom postići će upravo taj posebni šik look koji ovi jedinstveni individualci toliko vole. 

 | Autor: FREYWILLE FREYWILLE

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Jedan nježni i senzualni privjesak savršen je za Ribe koje vole sve magično, čarobno i misteriozno. Nosi ga na narukvici koja savršeno pristaje tvojem pomalo Boho stilu i savršeno dočarava slobodu tvojeg duha. 

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com

Ovan (21. travnja - 19. travnja)

Ima li boljeg načina kako će samopouzdani i snažni Ovan doći do izražaja nego jednako upečatljivom ogrlicom? Smijemo li ti predložiti jedan luksuzni, pomalo seksi choker zbog kojeg ćeš se jednako dobro izgledati izvana kao iznutra?

 | Autor: Topshop Topshop

Možda vas zanima Upoznaj 13. horoskopski znak - možda mu baš ti pripadaš Rubrika Life&style Life&style

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Iako zvana mogu djelovati oštri, Bikovi su zapravo nježne duše koje više od svega vole estetiku i sve ono što je njihovom oku lijepo. Ima li boljeg načina kako zadovoljiti klasičarku u sebi, nego jednim divnim parom naušnica? Ovisno o tvojem stilu i ukusu možeš odabrati neki cvjetni model ili jedne lijepe viseće naušnice s elegantnim detaljima i aplikacijama.

 | Autor: topshop topshop

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Modni dodaci su tvoja ljubav, prema tome uvijek si u potrazi za još boljim, još ljepšim, još posebnijim nakitom. Kao prava obožavateljica sjajnog nakita, jedinstvena narukvica je ono što tvoje istančano modno oko treba. Pogotovo sada kada počinje sezona kratkih rukava i ruke ponovno dolaze u prvi plan!

 | Autor: FREYWILLE FREYWILLE

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Osjetljivi, romantični Rakovi vole biti zaljubljeni i pričati o svojim emocijama kad god stignu. Jako si kreativna, ali istovremeno voliš klasični stil sa suptilnim detaljima i modnim "izletima". Samim time, za Račice su idealne ogrlice s natpisima koje otkrivaju nešto o njima bez da su išta rekle...

 | Autor: H&M H&M

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Šefice Lavice ne zaslužuju ništa manje od upravo jednako moćnog nakita. Vječno kreativne, zaigrane i dinamične - statement nakit je ono što ovaj horoskopski znak treba i zaslužuje. Velika narukvica savršen je način kako ćeš izraziti svoju osobnost, a istovremeno izgledati super moderno, stylish i trendi!

 | Autor: Aldo Aldo

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Djevica se drži podalje do svega što je pre upadljivo, pre veliko, pre sjajno. Istovremeno, klasična Djevica želi bezvremenski komad nakita koji će ostaviti elegantni, uredni i nježni look - a nije li to upravo savršen opis ovog horoskopskog znaka? Jednostavna, uska narukvica savršena je za svaku Djevicu. 

 | Autor: H&M H&M

Možda vas zanima 6 horoskopskih znakova koji se obožavaju zabavljati Rubrika Life&style Life&style

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Statement naušnice apsolutni su must-have u kolekciji nakita jedne Vage. Zašto? Zato što se Vage obožavaju igrati s modnim dodacima i vole upečatljive komade. Bilo da se radi o vintage komadu ili potpuno modernom dizajnu, Vaga treba naušnice koje pristaju uz apsolutno sve lookove koji joj padnu na pamet. Freywille viseće naušnice idealne su za romantične Vage jer odaju dojam elegancije i klasike, a istovremeno su pravi detalji koji će podići i najobičniju kombinaciju. 

 | Autor: FREYWILLE FREYWILLE

Škorpion (23. listopada - 21. studenoga)

I dok je stil Škorpionki najčešće suptilan, one se obožavaju osjećati seksi i plijeniti pažnju. Kako je nakit za kosu trenutno broj jedan u svijetu modnih dodataka, tako će upravo jedan ovakav komad najviše razveseliti ovaj atraktivan znak. 

 | Autor: ASOS ASOS

Strijelac (22. studenoga - 21. prosinca)

Strijelci su uvijek spremni za akciju i avanturu i traže novu najbolju destinaciju za putovanje. Njihov stil je snažan i beskompromisan, a treba im jednako moćan nakit koji će savršeno odraziti njihovu osobnost. Idealan nakit za Strijelca je jedna velika statement naušnica za ušnu resicu. 

 | Autor: Zara Zara

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Jarčevi su najčešće konzervativni kad je riječ o stilu i drže se provjerenih komada za koje znaju da im pristaju. Jednostavna ogrlica s privjeskom upravo je savršen nakit za ovaj horoskopski znak jer ova bezvremenska klasika zaista nema rok trajanja!

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com

Photo: FREYWILLE

Komentari 0