Life&style

Upoznaj 13. horoskopski znak - možda mu baš ti pripadaš

Kaos na ulicama! Strijelci više nisu Strijelci, Jarci nisu Jarci jer pojavio se i 13. horoskopski znak. Sve se pomiče jer se među poznatu dvanestorku ugurao i dosad nepriznati Zmijonosac

Horoskopski znakovi „postoje“ već više od 2000 godina i ovisno o položaju sunca u trenutku rođenja, svakome od nas dodijeljen je jedan. Dakle, svake godine na naš rođendan sunce se nalazi na točno jednakom mjestu kao i na dan rođenja. OK, to znamo, no iznenađujuća vijesti za sve koji redovito prate horoskop jest da su cijeli život živjeli u zabludi. Astronomi kažu da današnje planete nisu u istom položaju kao nekad pa prema tome ni mi nismo isti horoskopski znak kao nekad. Barem jedan dio nas jer neki su datumi ostali isti. 

Želiš li svakodnevno primati horoskop napravljen samo za tebe? Donosimo personalizirani horoskop napravljen s profesionalnim astrolozima na temelju vašeg natalnog horoskopa, planetarnih pozicija i njihovog odnosa i potpuno je besplatno. Prijavi se!

Sada postoji novi, 13 znak – „Zmijonosac“ 

Teoretski bi to trebalo biti tako – ali upravo se ovdje nalazi uzrok za promjenu horoskopskih znakova. 
Astronomski fenomen krivac je za to. Naime, pošto se promijenila zemljina putanja, promijenili su se i horoskopski znakovi – jer više ne odgovaraju položaju sunca. Zbog toga su nastali novi, „korigirani“ datumi. Pojavio se i 13 horoskopski znak – „zmijonosac“, koji navodno ima karakteristike i Škorpiona i Strijelca i ugurao se po datumima između ta dva znaka. 

 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Novi datumi znakova su sljedeći – a tebi ćemo ostaviti na volju da vjeruješ u njih ili ne: 

Bik: 15. svibnja - 21. lipnja
Blizanci: 22. lipnja - 20. srpnja
Rak: 21. srpnja - 10. kolovoza
Lav: 11. kolovoza - 16. rujna
Djevica: 17. rujna - 31. listopada
Vaga: 1. studenog - 23. studenog
Škorpion: 24. studenog - 29. studenog
Zmijonosac: 30. studenog - 18. prosinca
Strijelac: 19. prosinca - 20. siječnja
Jarac: 21. siječnja - 16. veljače
Vodenjak: 17. veljače - 12. ožujka
Ribe: 13. ožujka - 18. travnja
Ovan: 19. travnja - 14. svibnja

Možda vas zanima Želiš li horoskop napravljen baš za tebe? I besplatan? Rubrika Life&style Life&style

A kakav je zapravo Zmijonosac?

Žene ovog znaka su vrlo privlačne i poželjne, a Zmijonosce uglavnom prati sreća i dobro im ide u životu. Znatiželjni su, otvoreni za promjene i pravi vizionari. Imaju puno stila te se vole odjevati u svijetle boje, a smisao za humor im je isto adut. A mane? Ljubomora, arogancija i pomalo divlji temperanemt. Kako su smješteni između Škorpiona i Strijelca, povukli su karakteristike oba ta znaka. 

Photo: Getty Images

Komentari 0