Moda
Kim Kardashian, SKIMS

Kim Kardashian ponestalo je modela pa novu kolekciju SKIMS kupaćih kostima reklamira s izvanzemaljcima

  • Vlasnica branda SKIMS glumila je u novoj kampanji za svoju robnu marku 
  • Pozvala je i neke modele 'koji nisu s ovog svijeta' da predstavljaju njezinu liniju kupaćih kostima
  • Kim Kardashian je podijelila sve, naravno, na društvenim mrežama…

Kim Kardashian, 42-godišnja kreatorica SKIMS-a, glumi u novoj kampanji kupaćih kostima svog brenda te obećava da će to biti „najveće lansiranje brenda ikada“. A Kardashian je odabrala neke 'prijatelje izvanzemaljce' da poziraju uz nju na svemirskom fotografiranju.

U režiji Harmony Korine, kampanja prikazuje Kardashian i njezinu ekipu s drugog svijeta kako modeliraju različite lookove stilizirane odabirom iz nadolazeće linije kupaćih kostima SKIMS-a, uključujući neonske kupaće kostime, seksi maske i modne dodatke, plus relaunchove. 

 | Autor: Harmony Korine for SKIMS Harmony Korine for SKIMS

Na jednom nizu slika se poduzetnica i mama opuštaju na ležaljci noseći neonsko zelenu jednodijelnu odjeću s izrezom oko sredine. Izvanzemaljci (tj. ljudi koji nose maskama izvanzemaljca) stoje u pozadini odjeveni u različita odijela iste boje.

Tu je i scena iz garaže u kojoj se vidi Kardashian naslonjena na žuti sportski automobil dok se razmeće svojim oblinama u oskudnom tamnosmeđem dvodijelnom kompletu. U međuvremenu skupina modela s očima poput buba nosi seksi ljetne kombinacije.

 | Autor: Harmony Korine for SKIMS Harmony Korine for SKIMS

Zvijezda reality televizije zadirkivala je na Instagramu fotografijama koje ističu sive nijanse.

„Znam da ste čekali… @SKIMS Swim se konačno vraća! Pripremite se za naše najveće predstavljanje ikad s potpuno novim stilovima i bojama izvan ovog svijeta koje morate vidjeti da biste vjerovali, plus povratak rasprodanih favorita 21. veljače“, napisala je u objavi.

 | Autor: Harmony Korine for SKIMS Harmony Korine for SKIMS

Za kampanju rublja za Valentinovo, Kardashian je angažirala glumice 'Bijelog lotosa' Beatrice Grannò i Simonu Tabasco da poziraju u komadima donjeg rublja. A za praznike je foto snimanje SKIMS-a pretvorila u obiteljski sajam za Snoop Dogga i njegovu ženu, djecu i unuke, koji su svi bili modeli za Cozy Collection.

Možda vas zanima Mia i Lucia iz serije 'Bijeli lotus' postale su modeli za rublje, a angažirala ih je Kim Kardashian Rubrika Moda Moda

Samo dvije godine nakon što je debitirala s brendom 2019. godine, Kardashian je dobila priznanje 'WSJ. Magazine's 2021. Brand Inovator' 2021. na godišnjoj dodjeli nagrada za inovatore. U popratnom intervjuu je osnivačica branda pričala o tome kako vodi svoje poslovanje.

„Moji su dani u potpunosti usklađeni i isprogramirani u minutu“, rekla je o svom poslu. „Kako bih pobjegla od djece odem u ured u svojoj kući i radim. A onda radim na beautyju, rebrandingu i SKIM-u, stalno, uvijek sam na sastancima s opremom i tkaninama. Dani su mi prilično puni. To je tako. Volim biti kod kuće; volim svoje vikende kod kuće."“

Dodala je: „Dosta radne etike dobila sam od svog oca, pokojnog odvjetnika Roberta Kardashiana Sr.“ 

Možda vas zanima Kim Kardashian najavljuje novi trend plavih nijansi, platinasta, izgleda, više nije tako 'hot' Rubrika Beauty Beauty
Photo: Harmony Korine for SKIMS

Komentari 0