Moda

Kći Monice Bellucci na modnoj reviji očarala svojom ljepotom i sličnosti s majkom

  • Predivna glumica Monica Bellucci i njen bivši suprug Vincent Cassel imaju dvije kćeri, Devu i Leoni
  • Starija kćer, 17-godišnja Deva već se nekoliko godina bavi modelingom, a nedavno je nosila reviju Dolce&Gabbana
  • Na društvenim mrežama ne prestaju komentirati ljepotu mlade Deve i sličnost s majkom Monicom

Kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela, Deva Cassel, u posljednje vrijeme privlači veliku pozornost i to prije svega zbog njezine ljepote i sličnosti sa slavnom mamom. Na nedavno održanoj Dolce&Gabbana reviji u Rimu, 17-godišnjakinja je oduševila sve prisutne kada je prohodala pistom, a iz publike su je pratili ponosni dečko Luca Sandro i, naravno, majka Monica Bellucci

Možda vas zanima Monica Bellucci otkrila nekoliko tajni zbog kojih izgleda kao da nikada ne stari Rubrika Beauty Beauty

Deva je na reviji nosila čipkastu bijelu haljinu ukrašenu biserima, ispod nje je imala crno donje rublje, a čitav izgled bio je upotpunjen crnim rukavicama od tila. Slavni dizajnerski dvojac Dolce&Gabbana još ranije je mladu Devu proglasio svojom muzom, a kolekciju je opisao kao: "Kolekcija #DGAltaModa je povijest i priča. Duboki prikazi Sicilije i njezinih ljudi, bezvremenski komadi evociraju izuzetnu ljepotu, tradiciju i bezvremensko talijansko umijeće."

"Kakva savršena nasljednica Monice Bellucci", "Ista si majka", "S genima mame i tate, nisi ni mogla ispasti drugačije", samo su neki od komentara pratitelja koji su odmah prepoznali nevjerojatnu sličnost između Deve i majke Monice koja desetljećima glasi za jednu od najljepših žena na svijetu. 

Deva Cassel je već traženo ime u modnim krugovima

Deva izrazito podsjeća na majku, a mnogi joj predviđaju vrlo uspješnu karijeru. Deva se od svoje 15 godine bavi modelingom i već je neko vrijeme vrlo traženo ime u modnim krugovima. Prošle godine je bila lice Diorove kampanje, a iste godine se s majkom pojavila na naslovnici Voguea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Još ranije bila je i na naslovnici magazina Elle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE (@ellefr)

Podsjetimo, Monica iz braka s Vincetom uz 17-godišnju Devu ima i pet godina mlađu kćer Leonie. Iako su se 2013. razveli nakon 14 godina braka, par je ostao u dobrim odnosima te su prošle godine viđeni na snimanju kampanje za Dolce&Gabbanu gdje su bili u pratnji Devi.

Photo: Instagram @d.casseluxxi

Komentari 0