Stars

Evo kako je prelijepa Monica Bellucci izgledala kroz desetljeća svoje karijere - kao da ni dana nije ostarila!

  • Prelijepa Monica Bellucci već desetljećima izaziva divljenje svojim glumačkim vještinama ali i predivnom pojavom
  • Ovu 58-godišnju glumicu krasi bezvremenska ljepota, a od početka karijere do danas nije se puno promijenila
  • Upravo zbog toga karijeru su joj obilježile fatalne uloge poput one u filmu "Malena", ali i ona Bondove djevojke i to u - pedesetoj godini

Monica Bellucci bez sumnje je jedna od najljepših glumica svijeta, ikona svoje, a i kasnijih generacija. Njezina je bezvremenska ljepota zaslužna za mnoge fatalne uloge u kojima se imala prilike pojaviti tijekom svoje dugogodišnje karijere.

Zato smo se i mi prisjetili kako je Monica izgledala kroz desetljeća svoje karijere. I možemo potvrditi - kao da ni dana nije ostarila.

Iako se mijenjala, činila je to, i čini još uvijek, sa stilom, i u svakoj je godini života apsolutno prelijepa. To i ne čudi budući da je krasi bezvremenska ljepota i svijest o važnosti njege. Punim imenom Monica Anna Maria Bellucci rođena je u Italiji 1964. godine, 30. rujna. Karijeru modela započela je s 13 godina, a u dvadesetima se ispisala s pravnog fakulteta kako bi potpisala ugovor s milanskom modnom agencijom. 

 | Autor: Facebook Facebook

Ranih devedesetih krenula je u glumačke vode i ostavila dubok trag brojnim filmovima, ali i ne samo u njima. Monica je ostavljala upečatljiv dojam gdje god se pojavila. Jedan od dražih angažmana joj je bio nedavni projekt slavne francuske draguljarske kuće Cartier. Zablistala je u dvominutnom filmu pod nazivom Proslava ljubavi koji slavi ne samo ljubav, već i nostalgiju, a emocije se kanaliziraju kroz glazbu, pjevanje i ples.

Možda vas zanima Monica Bellucci otkrila nekoliko tajni zbog kojih izgleda kao da nikada ne stari Rubrika Beauty Beauty

Prelijepa glumica našla se tako uz bok puno mlađim umjetnicima i dočarala svu raskoš ne samo ljubavi, već i dragulja koje nosi. A ljubav prema njima - ne skriva. Često smo je tako na crvenom tepihu mogli vidjeti s predivnim, luksuznim i skupocjenim nakitom. Ipak, u jednom intervjuu za Vogue otkrila je da joj manju važnost imaju karati i cijena te da više cijeni iskrenu povezanost, kako s ljudima, tako i s nakitom. 

"Ponekad je riječ o osobnom trenutku. Da, svi su dijamanti prelijepi, ali imam i jedan jednostavan prsten koji mi je dala baka i koji za mene ima značenje", spomenula je. Objasnila je i da su velik utjecaj na njezin stil imale njezina majka i baka i da su je upravo žene iz njezine obitelji naučile kako voljeti sebe i napraviti mjesta za vlastite užitke. "Njega je konačan izraz naše ženstvenosti, reflektira se ne samo kroz modu i nakit, nego i na način na koji se odnosimo prema sebi", rekla je Monica.

Možda vas zanima Prekrasna Monica Bellucci pozirala je za naslovnicu Voguea sa svojom kćeri, izgledaju kao sestre Rubrika Stars Stars

"Trebaš se voljeti i poštivati tko si, napraviti vrijeme za stvari koje su za tvoju dobrobit i ne trebaju zadovoljiti nikoga drugoga", zaključila je glumica, a te je vrijednosti prenijela i na svoje kćeri, 12-godišnju Léonie i 18-godišnju Devu s kojom je prošlog ljeta snimila i naslovnicu za Vogue, a koja je nedavno zablistala na modnoj reviji Dolce & Gabbane, točno 30 godina nakon svoje majke.

Što se izgleda tiče, uvijek je naglašavala da je svjesna da se njezino lice mijenja i da su bore, koje prije deset godina nije imala, sada tu. "Gledam na sebe sa suosjećanjem. Bore smatram baš šarmantima. Kad vidim zrelu ženu koja svoje lice nije korigirala, ne pomislim da bi to trebala učiniti, nego pomislim da izgleda baš ljupko. Ali plastična kirurgija postoji, a ako tebe čini sretnom, zašto ne?",  rekla je prije nekoliko godina za AFP.

"Ali, kako je rekao Oscar Wilde, ljepota traje samo pet minuta ako nemaš ništa drugo da zadržiš znatiželju. Mislim da ne bih imala ovakav uspjeh u karijeri da sam samo lijepa", izjavila je Monica u intervjuu za magazin The Talks.

Osim mudrih riječi na svoju je kćer Devu prenijela i ljepotu, a nemoguće je ne primijetiti koliko si majka i kći sliče, osobito ako ih  usporedimo u mlađim danima. 

Među njezinim prvim ulogama bila je i jedna manja u filmu Bram Stoker's Dracula u režiji Francisa Forda Coppole.

Kasnije, filmom The Apartment na čijem je snimanju upoznala i drugog supruga, Vincenta Cassela, učvrstila je svoj status uspješne glumice i bila nominirana za nacionalnu filmsku nagradu César. Svjetsku je pak pažnju stekla danas već kultnim filmom Malèna.

Uspješne uloge su se zaredale, a u pedesetoj je godini postigla ono što nikome prije nje u toj dobi nije uspjelo - postala je (najzrelija) Bondova djevojka u filmu Spectre.

Monica je tako pravi primjer da su godine samo broj, ali pod uvjetom da se nose sa stilom. Osim predivnog izgleda i neodoljivog šarma, krasi je i, kako bi se to reklo - je ne sais quoi, ono nešto, jer njezina su pojava i energija, čini se, privlačne svima. Nikada nije prestala njegovati svoj istančani ukus i damsko držanje, ili filozofiju života, a upravo zbog toga njezina ljepota i status nimalo ne blijede.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    uvijek je bila prelijepa