Moda
Novi komad odjeće koji obožavaju Francuskinje

Kažemo oui, oui, oui: Novi omiljeni komad odjeće Francuskinja jako nas je razveselio

  • Kad Francuskinje izvuku nešto iz svog ormara, fashionistice diljem svijeta pomno ih promatraju
  • I to s pravom!
  • Naime, čak je i najnoviji omiljeni komad iz Francuske previše lijep i u trendu da bi se mogao zanemariti ovog ljeta

Na ljestvici od 1 do 10, koliko volimo kad se komad odjeće uklapa u svaku priliku? Bilo za ugodan piknik s najboljom prijateljicom, seksi spoj navečer s voljenom osobom ili opušteno poslijepodne u kupovini s mamom - postoji odjevni predmet koji je toliko svestran da bismo ga voljele nositi danonoćno. A tko nam je prvi dao ideju? Mais bien svakako, naše omiljene fashionistice iz Francuske.

Ne iznenađuje, uostalom, novi it komad na modnom nebu nonšalancije je par excellence i stoga je od početka predodređen da ga nose Jeanne Damas, Ellie i dr. U prijevodu: cvjetne haljine trenutno uzrokuju da živa u trendovskom barometru naglo skoči prema gore. Međutim, Francuskinje ne nose bilo koji  model. Otkrit ćemo ti koji su printevi, detalji i dodaci važni u ljetu 2021. kako bi bila na vrhu francuske modne lige.

Možda vas zanima Ljeto à la française: ovo je Parižankama pet trenutno omiljenih modnih komada Rubrika Moda Moda

Millefleurs je modni moto à la française

Za početak, uzorak - uostalom, nisu sve cvjetne haljine odmah cvjetne haljine. Za osvajanje pariških avenija Francuskinje koriste takozvani uzorak millefleurs. Drugim riječima: maleno cvijeće koje izgleda kao da je posuto izravno po tkanini ukrašava popularne haljine. S druge strane, veliki otisci cvijeća ostat će zasad u ormaru u 2021. godini. S krojevima pak možemo ponovno postati malo kreativnije. Bilo kao haljina na preklop, s napuhanim rukavima, u midi verziji ili s otvorenim ramenima - Francuskinje trenutačno ni jednoj varijanti ne govore: „No, merci!“ Pametno, jer na ovaj način osiguravaš da sezona cvjetnih haljina garantirano neće biti dosadna.

To se odnosi i na boju. Premda je crvena, boja ljubavi, trenutačno osobito popularna kod Francuskinja, modeli u krem ili tamnoplavoj boji također zalutaju u sveta četiri zida francuske garederobe.

Jednu boju Francuskinje posebno obožavaju nositi ovog ljeta, a savršeno ide uz preplanulu put

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Goffic (@clairegffc)

Ovako ćeš stilizirati cvjetnu haljinu

Cvjetna haljina pravo je modno čudotvorno oružje i može se preoblikovati po želji tako da svaki ovisnik o modi dođe na svoje. Prave trendseterice stiliziraju žensku haljinu tako da nose glomazni ručni sat uz ženstvenu haljinu. Za romantičan izgled á la française ne bi trebale nedostajati lanene espadrile ili filigranske sandale s mačjom petom. Osim toga, pletena torba i šešir te nježni zlatni nakit. Et volià!

Možda vas zanima Kopiraj ih: 5 stvari zbog kojih se Francuskinje ne debljaju, a ipak jedu sve što žele Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0