Moda

Katie Holmes nosi omiljene udobne cipele iz 90-ih koje se ponovno vraćaju u modu ove godine

  • Udobna odjeća i dalje se vraća u modu, a ovaj put na redu su balerinke
  • Za casual dnevni outfit, inspiriraj se jednostavnim stylingom Katie Holmes koja obožava ovaj elegantan par obuće
  • Razne modele balerinki možemo vidjeti u trenutnim kolekcijama mnogih high street brendova

Ako si nedavno ponovno gledala film Crni labud, nisi jedina. Estetika baleta trenutno je izrazito popularna među trendsetericama, a od prošle godine sve se više uvlači i u modne kombinacije.

Brojne ljubiteljice mode, posebno na TikToku, pokušale su modne dodatke povezane s baletom uklopiti u svoje svakodnevne stylinge, u trendu nazvanom “Balletcore”.

Počelo je s grijačima za noge, odnosno štucnama koje su se nosile uz bilo što, a trendu se čak pridružila i glumica Jennifer Garner. Suknje na vezanje također doživljavaju svoj povratak, ali i model cipela koji najviše podsjeća na baletne papučice – balerinke.

Upravo ove jednostavne, a udobne cipele obožava nositi i Katie Holmes. Katie je tako nedavno u New Yorku snimljena u izlasku s kariranom kN95 maskom Brenda Maskc, koja je trenutno rasprodana.

Možda vas zanima Evo zašto zvijezde uvijek nose barem jedan broj prevelike cipele na crvenom tepihu Rubrika Stars Stars

Ostatak njenog ležernog outfita sastojao se od traperica u trapez, koje je kombinirala uz crvenu kariranu jaknu, crnu kožnu torbicu i balerinke u baby plavoj boji, brenda Yuni Buffa.

Balerinke | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: Zara, kožne balerinke s mašnom (129,90 kn); Zara, kožne balerinke sa šiljastim vrhom (129,90 kn); Zara, kožne balerinke s mašnom (129,90 kn)

Katie Holmes nerijetko započinje neočekivane modne trendove pa je možda i ovo početak jednog. Razne modele balerinki možemo vidjeti u trenutnim kolekcijama mnogih high street brendova. Trenutno traje i razdoblje sniženja pa ćeš puno dobrih modela sigurno pronaći i na rasprodaji!

Ono što je odlično kod ovog modela cipela je što su relativno “nekontroverzne”. Potiho izlaze iz mode i ponovno se vraćaju, a brojnim su zvijezdama uvijek najomiljeniji par obuće, poput pravih poznavateljica mode Kate Moss ili Alexe Chung.

Balerinke | Autor: Mango/H&M Mango/H&M

S lijeva na desno: Mango, kožne balerinke s mašnom (199,90 kn); H&M, balerinke (149,90 kn); H&M, balerinke (375 kn)

Uz balerinke lako možeš postići elegantan i bezvremenski look, a što je najbolje u njima će ti uvijek biti udobno. U moru izbora, možeš se odlučiti igrati na sigurno pa kupiti balerinke u crnoj ili smeđoj boji ili se možeš poigrati i svoju modnu kombinaciju razvedriti parom balerinki u nekoj od vedrijih boja.

Dakle, u 2022. kroz modu i uz pomoć novog para balerinki, napokon ostvarujemo svoje snove o postajanju balerinom!

Možda vas zanima Modni znalci odlučili: Ovo je sedam modela cipela koje ćemo nositi u 2022. godini! Rubrika Moda Moda


 

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0