Moda
Kate Middleton

Kate Middleton nosi savršene ljetne balerinke, evo gdje ih kupiti za samo 200 kuna

  • Kate Middleton ima savršene dvobojne balerinke za ljeto u crnoj i bež boji
  • Izuzedno su elegantne, a kakve bi i bile kad ih nosi vojvotkinja i to u službenim prilikama
  • Njezine potpisuje Camilla Elphick, no mi smo pronašli daleko jeftiniju verziju na Asosu

Kate Middleton još je jednom pokazala jednostavan, a tako chic izgled dok je pratila The Royal Charity Polo Cup, kraljevski humanitarni kup u polu na kojem je sudjelovao njezin suprug princ William, inače strastveni igrač pola. 

Kate je odabrala elegantnu bijelu midi haljinu sa diskretnim crnim crtama koju potpisuje dizajnerica Emilia Wickstead, njezina modna uzdanica, jednostavne drvene naušnice i sunčane naočale s okvirom od kornjačevine. Ova prekrasna haljina svakako je centralna točka outfita, no look su vrlo dobro zaokružile balerinke s remenčićem koje su omugućile vojvotkinji da bez problema hoda travnjakom i bodri Williama s tribina. To svakako ne bi mogla u štiklama. 

Kate Middleton | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Kate nosi elegantne cipele s potpisom Camillije Elphick koje kupiti možeš ovdje, ali treba požuriti jer su neki brojevi već rasprodani. Zašto su savršene? Jer ljeti možeš u njima trčati sa sastanka na sastanak i biti jednako elegantna kao da nosiš štikle, a bez rizika da će ti stopala na ovim vrućinama oticati. Super su udobne! Prilično su neutralne, kombinirajući bež i crnu boju tako da izvrsno idu na brojne kombinacije, špic oblik čini da nam stopala djeluju uže (opet govorimo o malo natečenim nogama ljeti), a posebno je sladak i otmjen detalj kopčica sa strane s biserima. Što se ne vidi na slici Kate, ali možeš provjeriti na stranici Camillije Elphick

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. Možda vas zanima Odjećom za kraljičin jubilej Kate Middleton odala je počast princezi Diani, vjeruju mnogi Rubrika Moda Moda

Slingback cipele nisu novi trend, već su desetljećima nezaobilazan model kad govorimo o elegantnim cipelama. Prve su postale poznate 1957. kad je Gabrielle Chanel dizajnirala dvobojnu cipelu koja je i danas kultni Chanelov model kojem se i vojvotkinja od Cambridgea često priklanja.

Ipak, unatoč svim pohvalama ovog modela, brendirane balerinke koje nosi Kate Middletom koštaju 2250 kuna što nije svima lako izdvojiti. Svećom uvijek postoje jeftinije verzije. Jednu smo pronašli na Asosu.

Dvobojne slingback balerinke | Autor: Pr/bakewithshivesh.com Pr/bakewithshivesh.com U ovom slučaju cijena je puno niža, 23 funte ili, otprilike, 205 kuna.

A idu skoro doslovno na sve. Možeš ih nositi na traperice (i dobiti taj opušteni french girl stil) ili ljetnu haljinu, kao Kate. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    to nisu balerinke