Moda

Kate Middleton nosi lagane cipele kao stvorene za ljeto: Pronašle smo slične modele!

  • Ljetni modni stil vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton, uvijek odiše elegancijom, a Kate je vječna modna inspiracija
  • Kraljevska moda Kate Middleton obiluje lepršavim ljetnim haljinama, visećim naušnicama zanimljivog dizajna i – espadrilama!
  • Inspiriraj se opuštenim, ali elegantnim lookom Kate Middleton i pronađi svoj savršeni par ljetnih espadrila među našim prijedlozima!

Prije nekoliko mjeseci, prilikom službenog kraljevskog posjeta i turneje Karibima, mogli smo vidjeti kako izgleda ljetni stil vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton.

Kate je na službena pojavljivanja birala ljetne haljine s cvjetnim uzorkom i lepršavog kroja koje je često kombinirala s upečatljivim visećim naušnicama i prema mnogima, najudobnijom ljetnom obućom – espadrilama. Jednostavne, a elegantne modne kombinacije vojvotkinje od Cambridgea prava su inspiracija za ljetne lookove u toploj sezoni koja je pred nama!

Možda vas zanima Udobno i sa stilom – pogledajte najljepše cipele u kojima ćete s lakoćom provesti baš cijeli dan! Rubrika Moda Moda

Slične modele baš poput Kateinih espadrila pronašle smo u kolekcijama high street brendova koje možeš pronaći u našim trgovinama ili naručiti putem interneta!

 | Autor: Zara/Zalando/H&M Zara/Zalando/H&M S lijeva na desno: Zara (249,90 kn); Zalando, Marc O'Polo (599,00 kn); H&M (113 kn)

Espadrile su obuća koja istovremeno spaja udobnost sa stylish izgledom. Možeš ih kombinirati uz mnoštvo ljetnih outfita pa će tako jednako dobro izgledati uz lepršavu haljinu kao i na kratke hlače i košulju ili majicu!

 | Autor: H&M/Zalando H&M/Zalando S lijeva na desno: Zalando, Pier One (sad 119,90 kn); H&M (113 kn); H&M (188 kn)

U kolekcijama high street brendova espadrile dolaze većinom u neutralnim nijansama, no mogu se pronaći i modeli u življim bojama.
Sigurne smo da ćeš među našim prijedlozima pronaći savršeni par espadrila koje će biti kao stvorene za sunčane ljetne dane pred nama!

Možda vas zanima Glamur kuca na vrata! Elegantna obuća vraća se u ormare Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0