Moda
Glamur kuca na vrata! Elegantna obuća vraća se u ormare Glamur kuca na vrata! Elegantna obuća vraća se u ormare Glamur kuca na vrata! Elegantna obuća vraća se u ormare Glamur kuca na vrata! Elegantna obuća vraća se u ormare Glamur kuca na vrata! Elegantna obuća vraća se u ormare Glamur kuca na vrata! Elegantna obuća vraća se u ormare Glamur kuca na vrata! Elegantna obuća vraća se u ormare 1/9 Glamur kuca na vrata! Elegantna obuća vraća se u ormare Glamur kuca na vrata! Elegantna obuća vraća se u ormare

Glamur kuca na vrata! Elegantna obuća vraća se u ormare

Udobnost tenisica nikada neće biti zamijenjena, ali vrijeme je da elegancija i štikle zavladaju gradskim ulicama.

Zagovornice štikli, ovog proljeća možete se opustiti jer glamur će ponovno biti glavni atribut ovosezonski cipela. Široki izbor elegantne chic obuće već je posložen na police Mass trgovina gdje željno iščekuju svoju novu sretnu vlasnicu, koja možeš biti upravo ti! Stižu topliji dani, a time i svima drage kombinacije s prekrasnim polusandalama, sandalama i natikačama koje savršeno upotpunjuju ljetne outfite. Tenisice će, naravno, i dalje krasiti naše modne kombinacije, ali dame će zasigurno s veseljem osvježiti svoj look neodoljivim parom elegantnih cipela. 

Elegancija ne mora nužno značiti neudobnost. To najbolje znaju i najpopularniji modni brendovi cipela u Massu, kao što su Steve Madden, Guess, LiuJo, Tamaris, Les Autres i Ralph Lauren koji su pri izradi cipela, osim atraktivnom izgledu, naglasak posvetili i udobnosti. Ovogodišnje kolekcije ističu se nizom karakteristika kao što su boje u znaku proljeća i mnoštvo različitih detalja poput vezica, remenčića, tanki potplati i zanimljive potpetice. Elegancija nikad nije bila lakše nosiva, a koje će elegantne cipele biti u trendu, otkrivamo u nastavku!

Zapanjujuća elegancija uz neodoljivi par salonki 

Ništa ne uljepšava žensku nogu kao par lijepih salonka na visoku petu. Uz njih svaki outfit postaje sofisticiran i elegantan, dok u isto vrijeme uz moćan par salonka možemo stvoriti odvažne i mladenačke stajlinge. Kako bi vaš ormar bio kompletan, pogledajte kolekcije cipela s potpeticom brendova Ralph Lauren, s.Oliver, Liu Jo i Tamaris.  

 | Autor: Guess, MASS Guess, MASS

Predstojeći ljetni hit - chic polusandale

Modni hit ovog ljeta su svakako polusandale, crossover između sandala i salonki. Pretpostavljamo da već sama pomisao na njih, u glavi stvara sliku elegantne žene! Slatki detalj koji ih čini još elegantnijima je remen omotan oko gležnja. Bijele ili crne polusandale savršeno nadopunjuju monokromatski look, a za graciozne modne kombinacije predlažemo polusandale Steve Madden sa zlatnim šiljcima ili jarko zelene i ružičaste Les Autres polusandale.

 | Autor: Les Autres, MASS Les Autres, MASS

Nema ljeta bez zanosnog para sandala

Kada dočekamo one prve vruće ljetne dane, tada jedva čekamo obući svoj par sandali. Ove savršene ljetne cipele postaju još primamljiviji izbor uz nove elegantne detalje poput traka i remenčića, a da ne spominjemo bogatstvo boja. U Massu ćete pronaći prekrasne sandale u žutoj, zelenoj, ljubičastoj, bijeloj i zlatnoj boji. Liu Jo, Guess, Upcollection i Steve Madden brendovi su koji nas neće ostaviti ravnodušnima.

 | Autor: Steve Madden, MASS Steve Madden, MASS

Jednostavne, a šarmantne - nezaobilazne natikače

Postale su klasična obuća i među njima možemo pronaći zaista elegantne modele. Idealno su rješenje za poslovne kombinacije, đir po gradu, ali i za šetnju obalom. Onaj tip obuće koji je tako jednostavan, a toliko poseban u isto vrijeme. Ove sezone vrlo su popularne takozvane ‘mules’ koje se nose na sličan način kao i mokasine. Hit ljeta bit će Bottega mrežaste natikače, četvrtasti vrh i zanimljive potpetice na natikačama. 

 | Autor: Les Autres, MASS Les Autres, MASS

Jedva čekamo sljedeću prigodu gdje ćemo svijetu pokazati svoj novi par elegantnih cipela, tko zna možda to bude već sutra! 

Ljeto nam je sve bliže, a bliže su nam i brojna događanja na kojima ćete imati priliku zablistati s novim parom svojih elegantnih cipela! Kako bi osigurali da najljepši par salonki, sandala ili natikača završi upravo na policama vašeg ormara, pregledajte police Mass dućana ili prelistajte mass-shoes.com i uživajte u kupnji! 

Photo: Mass