Moda

Kate Middleton je uz visoke čizme koje nikad ne izlaze iz mode kombinirala neočekivan modni dodatak

  • Kate Middleton vraća u modu klasične crne čizme
  • Iako trenutno nisu u trendu, Kate ih je iskombinirala odlično
  • U našim trgovinama pronašle smo slične modele!

Kate Middleton na jednom od posljednih službenih pojavljivanja nosila je klasične crne čizme do koljena. Iako je ovaj model čizama jedan od osnovnih koji bi se trebali naći u svakom ormaru, trenutno je pao u sjenu. Model čizama koji je izrazito popularan ove sezone su statement, glomazne čizme te su klasiku pomaknule s trona.

No, neke zvijezde svog se omiljenog para obuće ipak nisu odrekle ni ove sezone. Tako su i Emily Rajtakowski i Kate Middleton u svoje modne kombinacije uklopile jednostavne, a elegantne crne čizme.

Kate je tako nedavno nosila par crnih čizama do koljena brenda Ralph Lauren uz haljinu marke Derek Lam, koja je imala leopard uzorak. Neobičan modni dodatak koji je Kate nosila uz haljinu bio je široki crni remen, brenda Ba&Sh.

Kate Middleton u kariranom kaputu Holland Cooper Možda vas zanima 9 elegantnih kaputa kojima nas je Kate Middleton oduševila u protekloj godini Rubrika Moda Moda

Remen kao modni dodatak stiliziran uz haljinu iznenadio je mnoge jer ga se u takvom izdanju rijetko trenutno viđa, no Kate je kombinacija savršeno pristajala.

Slične modele pronašle smo i u našim trgovinama!

 | Autor: Zara/Mango Zara/Mango

S lijeva na desno: Zara (899,90 kn); Mango (sad 449,90 kn); Zara (sad 449,90 kn)

Baš kao i crne čizme, remen je osnovni dio svake dobro izgrađene modne kolekcije, a Kate Middleton odlično je pokazala kako ih zajedno nositi. Kad se nosi s haljinom kojoj nije nužno potreban, baš poput Kateine, remen podiže inače jednostavnu i neprimjetnu kombinaciju. Crne čizme tu su da savršeno zaokruže cijeli outfit!

Crne čizme klasičan su par obuće koji nikad neće izaći iz mode, iako se trendovi mijenjaju.

Možda vas zanima I princeza voli uzorak leoparda: Evo kako ga nosi Kate Middleton, uz naušnice od 90 kuna Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0