Moda
Reserved kaput

Kaput od trapera i kože jedan je od posebnih komada iz kolekcije Blanca Miró x Reserved

  • Nova kolekcija brenda Reserved i Blance Miró prepuna je cool komada vintage izgleda 
  • Među zanimljivim dizajnima od biranih materijala istaknuo se kaput od trapera s dodacima od prirodne kože
  • Dugi kaput savršen je odjevni komad za građenje stila koji se izdvaja i nikako nije "običan" 

Španjolska influencerica i stilistica Blanca Miró u suradnji s popularnim poljskim high street brendom Reserved, kreirala je posebnu kolekciju koja odiše vintage i boho stilom, po kojem je Miró prepoznatljiva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by reserved (@reserved)

"Volim vintage, toliko da sam malo i opsjednuta. I ovdje sam mogla stvoriti vintage ormar o kakvom sam oduvijek sanjala", rekla je Bianca Miró o suradnji s Reservedom. "Oživjela sam vintage odjeću kojom sam bila inspirirana i stvorila dizajne koje volim i smatram potrebnima u svakoj garderobi. One koji se mogu iskoristiti u svakoj prilici", objasnila je influencerica.

Ulična moda Možda vas zanima Krzneni, predimenzioniran i s ogromnim uzorkom - kaput smo snimili na špici i pohitali u Sinsay... Rubrika Moda Moda

Kolekcija sadrži 37 proizvoda među kojima su kaputi, šareni kompleti, džemperi i sakoi od debljih materijala poput vune, baršuna, glatke i brušene kože, kao i modni dodaci kao što su modeli kapa, cipela i torbi.

Reserved kaput | Autor: Reserved Reserved

Među posebno lijepim komadima vintage izgleda svakako se istaknuo dugačak kaput od trapera s umetcima od prirodne kože. Dugi kaput ravnog kroja izrađen je od tamnog pamučnog trapera s elementima od prirodne kože u crnoj boji, kojom su presvučene i manžete, dok kožni pojas za vezanje oko struke ima kopču od trapera. Kaput sa zanimljivim spojem dva materijala  ima dvoredno kopčanje gumbima, dva džepa i prorez na stražnjem dijelu, a iznutra ga krasi ukrasna izvezena oznaka kolekcije kojoj pripada. 

Reserved kaput | Autor: Reserved Reserved

Kaput je na službenoj stranici brenda Reserved dostupan po cijeni od 1399,90 kuna.

Ulična moda Možda vas zanima Koža na kožu, na kožu... Dvije prijateljice blistaju u vrtoglavo visokim čizmama i kožnim jaknama Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @blancamiro

Komentari 0