Moda
džemper s patentnim zatvaračem

Džemperi sa cifom su zimski must-have. U potrazi za savršenim, pronašli smo ove modele...

  • Dodavanje toplog, pletenog džempera u jesensku i zimsku garderobu, uvijek je dobra ideja, posebno ako se radi o popularnom modelu s patentnim zatvaračem na ovratniku
  • Casual, a istodobno elegantan odjevni komad, svakoj modnoj kombinaciji daje opuštenost i udobnost, a možemo ga nositi i u svakodnevnim i u poslovnim prilikama
  • Prugasti, jarkih ili neutralnih boja , od udobih i mekanih materijala, savršeni su dodatak svakom jesenskom outfitu!

Doba toplog pletiva i džempera od udobnih materijala već nam je odavno stiglo, a uz klasične modele, tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, volimo nositi i džempere s patentnim zatvaračem, koji su trenutno posebno popularni.

džemper s patentnim zatvaračem | Autor: Instagram @lornaluxe Instagram @lornaluxe

Opušteni modeli od toplih materijala koji nas griju u jesenskoj i zimskoj sezoni, savršeni su za slojevito odijevanje te ih možemo uklopiti u bezbroj modnih kombinacija.

džemper s patentnim zatvaračem | Autor: Instagram @symphonyofsilk Instagram @symphonyofsilk

Preko kaputa, kožne ili prošivene jakne, za dodatnu toplinu i stylish look, ispod kaputa ili jakne, no preko klasične ili oversize košulje, mogućnosti su beskrajne!

Možda vas zanima Upola kraći, dvostruko ljepši: ove jeseni obožavamo crop džempere! Rubrika Moda Moda

džemper s patentnim zatvaračem | Autor: Instagram @anoukyve Instagram @anoukyve

Osim uz traperice ili hlače na crtu, džemper s patentnim zatvaračem možemo nositi i preko haljina, kako bismo ih učinili više casual, ili preko tajica, za ležeran, a stilski usklađen look.

Opuštena silueta džempera s patentnim zatvaračem odlično će se u uklopiti u svaku toplu kombinaciju i učiniti je posebno elegantnom.

džemper s patentnim zatvaračem | Autor:

Iako će klasični modeli džempera i pulovera s okruglim ili V-ovratnikom, kao i dolčevite, uvijek biti neizostavni dio jesenske i zimske garderobe, modeli s patentnim zatvaračem svakako mogu biti odličan način za dodavanje raznovrsnijih odjevnih komada u naše ormare!

Iz trenutnih kolekcija high street i luksuznih brendova izdvojili smo najljepše i najtoplije modele džempera s patentnim zatvaračem!

džemper s patentnim zatvaračem | Autor: Zara/Mango/Staud Zara/Mango/Staud Zara, prugasti pleteni pulover, (229,90 kn); Mango, prugasti pleteni džemper, (301,30 kn); Staud, Hampton džemper, (2229,43 kn)

džemper s patentnim zatvaračem | Autor: Nordstrom/Skims Nordstrom/Skims La Ligne, džemper od merino vune s patentnim zatvaračem, (1727,24 kn); Frame, pleteni džemper s patentnim zatvaračem, (3797,45 kn); Skims, teddy pulover, (640,00 kn) džemper s patentnim zatvaračem | Autor: Ralph Lauren/Stradivarius/Nordstrom Ralph Lauren/Stradivarius/Nordstrom Ralph Lauren, džemper od mješavine vune s patentnim zatvaračem, (2261,67 kn); Stradivarius, debeli pleteni pulover s patentnim zatvaračem, (229,90 kn); Reiss, Jackie pulover od mješavine vune s patentnim zatvaračem, (1398,14 kn)

C&A Možda vas zanima 5 komada od kašmira iz C&A koji izgledaju tako profinjeno i skupocjeno Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @lornaluxe

Komentari 0