Moda

Kakva modna lekcija! Ivi Radić, Matiji Vuici i Severini ovog ljeta najviše se sviđa ovaj tip kaftana

  • Ima ih svakakvih uzoraka, boja, dužina i oblika, ali čini se kako je nekima od najbolje odjevenih Hrvatica jedan model kaftana ipak najdraži
  • Iva Radić, Matija Vuica i Severina Kojić odlučile su se za kaftane s uzorom čipke i svaka na svoj način ovaj romantičan i zavodljiv modni komad pretvorila u savršen styling za plažu
  • Kako u ove poznate dame zablistale na svojim morskim destinacijama saznaj u nastavku 

Ovog ljeta za odlazak na plažu mnoge od nas su u modne dodatke uključile i bezvremenski kaftan kojeg obožavamo zbog njegove praktičnosti i laganih materijala. Nisu mu mogle odoljeti ni poznate Hrvatice, a na repertoaru mnoštva uzoraka i boja izabrale su baš onaj s čipkastim uzorkom. Idealna je to romantična i elegantna kombinacija uz kupaći kostim u kojoj se udobno može smjestiti na kavici u obližnjem beach baru ili dodatno zaštiti svoju kožu od sunca.

Možda vas zanima Poznate Hrvatice uživaju na obali, pogledaj kakve kupaće kostime nose ove sezone Rubrika Moda Moda

Inspiraciju svakako možeš potražiti u morskom outfitu bivše manekenke Ive Radić, koja se za svoj modni morski izlet izgled odlučila za dugi čipkani kaftan u bijeloj boji. Iva ga je vješto iskombinirala uz narančasti badić, a upečatljivu kombinaciju podignula je zlatnom narukvicom za nogu. 

Iva je za svoj besprijekoran morski stil dobila mnoštvo komplimenata, a neke od Ivin pratiteljica na Instagramu bivšoj manekenki poručile se kako je savršena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Place @moro.beach.stupe 💙 #summer2020

A post shared by IVA • RADIĆ (@iva___radic) on

I modna dizajnerica i pjevačica Matija Vuica koja se odmara na Visu prednost je dala čipki u crnoj boji, a outfit je upotpunila glamuroznim crnim šeširom velikog oboda. Osim što se u viškim brdima družila s domaćinima Lukom Nižetićem I Petrom Nižetić Mastelić, Matija nije zaobišla i predivne viške plaže u kojima, sigurni smo, nije prošla nezamijećeno. 

Možda vas zanima Čega god se uhvati postaje čarobno! Pogledaj kako izgleda mediteranska oaza Matije Vuice Rubrika Stars Stars

‘’Divnooooo, divna Matija’’, ‘’Predivno, Matija, definitivno naj naj’’, Divna, uvijek divna Matija’’, samo su neki od komplimenata koje su Matiji uputile njezine pratiteljice na Instagramu. 


Kamenim korčulanskim ulicama u atraktivnom izdanju prošetala se i Severina Kojić koja je, baš poput prave Dalmatinke izabrala bijeli čipkasti kaftan, a vješto ga je iskombinirala uz bijeli kupaći kostim. Predivan i raskošan bijeli dugi kaftan idealan idealna je nadopuna kupaćem kostimu koji smo ranije vidjeli na Severini. Model s apliciranom čipkom branda Dharma Beachwear nosi naziv 'Luna' i na njihovim je službenim stranicama dostupan po cijeni od 180 eura odnosno 1.350 kuna.

Možda vas zanima 5 najvrućih trendova kupaćih kostima koje ćemo viđati po plažama ovog ljeta Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Dame koje nas inače uveseljavaju svojim spretnim modnim outfita i u svojim morskim izdanjima sasvim su nas oduševile!

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0