Moda

Kakva Met Gala, bolja je Pet Gala! Evo koji je cuko 'skinuo" Rihannin look

  • Tri tjedna nakon Met Gale održana je Pet Gala, nekima je smatraju još boljim događanjem
  • Mace i psi koji se pojave na crvenom tepihu baš s guštom oponašaju kreacije zvijezda
  • A naravno, sve je baš smiješno i slatko. nećemo slušati nikoga tko tvrdi drukčije!

Svega na ovom svijetu! Pa se tako tri tjedna nakon Met Gale, koju mnogi smatraju najvećim svjetskim modnim događanjem u godini, održala i Pet Gala. Također u New Yorku, ovo modno događanje okuplje kućne ljubimce i njihove vlasnike, a poanta nije tko će smisliti najoriginalniji outfit, koji će podići najviše prašine već je sasvim legalno, čak i poželjno ukrasti ideje zvijezda s Met Gale. 

Sve je počelo 2020. godine kad je prava Met Gala 2020. otkazana zbog pandemije COVID-a 19, pa je James Corden pozvao vlasnike kućnih ljubimaca diljem SAD-a da pošalju videozapise svojih pasa, mačaka i drugih ljubimaca odjevenih u skladu s temom te godine "About Time: Fashion and Duration" odnosno modi i trajanju mode. Nakon što je primio fantastične i brojne snimke, James je tada birao najbolji look večeri, komentirajući sve sa slavnim stilistom Bradom Goreskim.

Met Gala 2023. Možda vas zanima Statement biseri vladali su Met Galom u čast Karla Lagerfelda, ovo su najimpresivniji komadi Rubrika Moda Moda

Očito je ovo velika fora jer se pet Gala i dalje održava. Nekima koji se zgražaju na Met Galu, ovo je simpatičnije, drugi se zgražaju još i više, no kako bilo, show se nastavlja, kradući ideje od same Anne Wintour do najvećih svjetskih zvijezda. Naravno da je Rihanna redovito najveća inspiracija, još od svoje žute haljine koju je potpisao kineski dizajner Guo Pei. 

Ove godine glazbenica se pojavila u dramatičnoj i voluminoznoj Valentinovoj haute couture haljini te mačkastim sunčanim naočalama sa zaljepljenim ogromnim trepavicama na njima. 

 | Autor: DNPhotography/ABACA Rihanna na ovogodišnjoj Met Gala večeri

Dua Lipa Možda vas zanima Dijamant od 100 karata koji je Dua Lipa nosila na Met Gali hommage je najpoznatijem komadu nakita u povijesti Rubrika Moda Moda

Ove je godine, tri tjedna kasnije, Rihannin look "skinula" mješanka Miley-Jo, koja se na crvenom tepihu pojavila s drugim psima i mačkama. Neki od njih su "obični" kućni ljubimci, neki životinje iz skloništa, neki spasilački psi, a bilo je ovdje i četveronožnih influencera s društvenih mreža, na primjer SunglassCat, Livie The Mork, Little Skittle, Gizmo, Layla, Bog & Kimba... Ukratko, gala večer. 

 

Photo: John Angelillo/NEWSCOM
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    slatki mali psic