Moda
Met Gala 2023.

Statement biseri vladali su Met Galom u čast Karla Lagerfelda, ovo su najimpresivniji komadi

  • Sinoćnjom Met Galom najveće svjetske zvijezde odale su počast dizajneru Karlu Lagerfeldu, kojem je večer bila posvećena, pod nazivom "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty"
  • Predivni vintage dizajni slavnog dizajnera te oni novi inspirirani njegovim radom izazvali su pravo oduševljenje na  crvenom tepihu, a među njima posebno su se istaknuli oni ukrašeni biserima
  • Jedan od omiljenih motiva i ukrasnih detalja Karla Lagerfelda, posebno iz njegovog vremena u Chanelu, krasili su kreacije više zvijezda na ovogodišnjoj Met Gali
  • Pročitaj više: Jedan se omiljeni beauty trend prometnuo u apsolutno najpopularniji na ovogodišnjoj Met Gali

Sinoć je u Metropolitan muzeju u New Yorku održano jedno od najglamuroznijih modnih događanja, Met Gala, a lookovi inspirirani radom slavnog Karla Lagerfelda, kojem je ovogodišnje Met Gala bila posvećena, preplavili su crveni tepih.

'U čast Karlu', brojne su zvijezde nosile vintage kreacije s njegovim potpisom ili pak nove dizajne inspirirane njegovim bogatim radom. Među siluetama ukrašenim perjem, cvjetnim aplikacijama i crno-bijelim odabirom boja, istaknule su se i kreacije ukrašene elegantnim biserima. Dok su neke od zvijezda imale tek delikatan dodatak bisernih detalja, poput Salme Hayek, druge su stigle u svjetlucavim kreacijama izrađenim u potpunosti od bisera, poput Kim Kardashian.

Met Gala 2023. Možda vas zanima Glamurozna modna izdanja najvećih zvijezda: Ovo su najupečatljiviji lookovi s crvenog tepiha Met Gale Rubrika Moda Moda

Lagerfeld je bio poznat po često korištenju svjetlucavih bisernim detalja tijekom svojeg 36-godišnjeg stvaranja u Chanelu, koji je zapravo naslijedio od osnivačice ove slavne modne kuće, legendarne Coco Chanel. Dok je Coco bila poznata po svojim elegantnim slojevitim bisernim ogrlicama, Lagerfeld je bisernu ogrlicu prenio s vrata na sve odjevne predmete i modne dodatke, od prepoznatljivih jakni od buklea do luksuznih torbica.

Njegova upotreba bisera i bisernih detalja u Chanelovim kreacijama započela je novu eru francuskog brenda, a brojne su zvijezde na ovogodišnjoj Met Gali odlučile upravo ovaj detalj nasljeđa Karla Lagerfelda prenijeti i na svoje kreacije.

Kim Kardashian

Kim Kardashian na Met Gali pojavila se u bisernoj Schiaparelli haljini izrađenoj od nanizanih ogrlica od bisera, u obliku topa i suknje, dok je ispod nosila korzet u boji kože, uz voluminozni plašt u bisernoj boji te sandale ukrašene jednakim bisernim detaljima.

Met Gala 2023. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Kim Kardashian

Lizzo

Lizzo je na Met Gali nosila crnu haljinu s Chanelovim potpisom ukrašenu mnoštvom bisera, u nanizanim stupcima na gornjem dijelu te visećim bisernim detaljima kojima je bio naglašen struk. Osim bisernim ukrasnima, Lizzo je Karlu Lagerfeldu odala počast i crno-bijelom shemom boja.

Met Gala 2023. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Lizzo

Karlie Kloss

Slavni model na Met Galu stigla u je Loewe crnoj haljini sa zlatnim detaljima, ukrašenoj biserima oko vrata te na bokovima te je svojim modnim odabirom suptilno objavila da očekuje drugo dijete.

Met Gala 2023. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Karlie Kloss

Ava Max

Među slavnim dizajnima s Lagerfeldovim potpisom nalaze se i predivne i romantične vjenčanice, a Ava Max nosila je njegovim radom inspiriranu bijelu haljinu s potpisom Christiana Siriana, ukrašenu mnoštvom bisera i svjetlucavih kamenčića.

Met Gala 2023. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Ava Max

Salma Hayek

Salma Hayek bila je među onim zvijezdama koje su se odlučile za upečatljivu, vibrantnu nijansu svoje haljine, u crvenoj Gucci kreaciji koja je naglasila njenu figuru te sa ženstvenim bisernim ukrasima na rukama. Crvena haljina sastojala se od lakiranog korzeta te tilaste suknje ispod koje provirivala čipkasta podstava.

Met Gala 2023. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Salma Hayek

Serena Williams

Slavna tenisačica i poduzetnica također je na Met Gali objavila svoju drugu trudnoću, u Gucci crno-bijeloj haljini sirena kroja, s uskim crnim gornjim dijelom ukrašenim mnoštvom ogrlica od bisera i lepršavim rukavima i donjim dijelom od bijelog tila. Poseban detalj činili su i svjetlucavi ukrasni po rubu haljine, kao i biserni rajf koji je Serena nosila na glavi.

Met Gala 2023. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Serena Williams

Phoebe Bridgers

Pjevačica je u Tory Burch crnoj haljini od šifona bila oličenje goth glama, a haljinu su još upečatljivijom učinili bisernim ukrasi po šavovima cijele haljine.

Met Gala 2023. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Phoebe Bridgers

 

Možda vas zanima Jedan se omiljeni beauty trend prometnuo u apsolutno najpopularniji na ovogodišnjoj Met Gali Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0