Moda

Kako nositi najpopularniji modni detalj sezone

Davno je ovaj modni dodatak izgubio svrhu čiste funkcionalnosti i pretvorio se u najpotrebniji detalj ove jeseni...

Povratak mode 80-ih donio nam je prije svega genijalne modne dodatke, a remen za struk je možda i naš najomiljeniji trend! Remen klasično vežemo uz traperice i hlače, koristimo ga čisto funkcionalno i po potrebi, ali remen se uspješno preselio i na struk. Sada se nosi preko blejzera, debljih pulovera pa čak i kaputa, a ostavlja predivan super moderan i urbani look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CAMILA COELHO (@camilacoelho)

 Ako zaviriš u kolekciju bilo kojeg high-street dućana odmah će ti biti jasno da je remen za struk komad koji je najavljen kao vodeći jesenski trend. Osim u klasičnim nijansama koje uvijek funkcioniraju, ove sezone remen životinjskog printa posebno je stylish i trendi. 

 | Autor: miss7 miss7 Mango remen za struk, 199 kuna

Remen savršeno naglašava žensko tijelo, ističe onaj najuži dio na njemu i vizualno stvara oblik pješčanog sata - što je upravo ono čemu sve težimo zar ne? Remek za struk obično je nešto širi i dolazi sa većom kopčom koja svakoj haljini, puloveru ili jakni dodaje zanimljivi detalj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Isti remen možeš nositi i na hlače ili suknju visokog struka i tako dodatno naglasiti struk ili začiniti svoju kombinaciju. 

 | Autor: miss7 miss7 Ivy Park remen (145 kuna), Zara remen (179 kuna), Zara remen (149 kuna)

Možda vas zanima 4 inovativna načina kako nositi maramu ove jeseni Rubrika Moda Moda

Sve naše omiljene domaće i strane modne blogerice ove sezone često biraju remen za struk u kombinaciji s blejzerom. Ove su sezone karirani blejzeri i naglašena remena definitivno okupirali naše omiljene high-street trgovine, a remen u struku upravo se savršeno uklapa u ovaj trend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

U svakom slučaju remen je uvijek dobra investicija, a ako se osjećaš dovoljno hrabro za eksperimentiranje s trendovima, svakako predlažemo da odabereš jedan model životinjskog uzorka ili pak divne velike kopče. Naglasi struk, osvoji svijet!

 | Autor: miss7 miss7 Zara: 139 kuna i 179 kuna 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0