Moda

4 inovativna načina kako nositi maramu ove jeseni

Svilene marame s najrazličitijim uzorcima veliki su trend i ove jesenske sezone pa ti donosimo osam cool načina kako ih kombinirati u svojim outfitima

Dolaskom jeseni i hladnijih dana brojne djevojke posežu za ovim omiljenim svilenim modnim dodatkom koji najčešće nose oko vrata i tako se štite od vjetra i hladnoće. Međutim, marama se ne mora nužno nositi samo oko vrata. Možeš je nositi na glavi, kao ukras za torbu ili na zapešću i biti u trendu. Bilo da je riječ o velikim, malim, jednobojnim ili šarenim, s maramom ove sezone nećeš pogriješiti. U nastavku ti donosimo osam inovativnih načina na koje ih možeš nositi i upotpuniti baš svaki outfit:

1. Na glavi

Obožavale smo ih preko ljeta, a ništa manje ih nećemo voljeti i u hladnijim danima. Dok su nam u ljetnim mjesecima pomagale da na trendi način maknemo kosu s lica, svilene marame ove ćemo jeseni nositi kao stylish modni dodatak koji će odlično nadopunjavati naše stajlinge. Možeš ih nositi kao trendi turbane, oko glave, zavezati ih u oko punđe ili oko repa i budi sigurna da nećeš pogriješiti što god odabereš.

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

2. Na torbi

Sigurno si barem jednom poželjela svoj stajling upotpuniti cool torbom, a ni jedan model iz tvoje kolekcije nije odgovarao onome što si zamislila. Srećom, i tu marama priskače u pomoć. Naime, svojoj torbi dodaj svilenu maramu koju ćeš jednostavno omotati oko ručke ili je zavezati oko remena i upotpuniti je u trenu. Odlična stvar je što ćeš svaki put kad dodaš drugu maramu imati "novu" torbu. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

3. Oko vrata

Istina, marama oko vrata i nije neki inovativni način ako je samo zavežeš. Stoga je nemoj vezati i jednostavno je pusti da pada preko tvojih ramena. Na ovaj način možeš je nositi tako da je jednostavno prebaciš preko košulje, majice ili pulovera ili da je provučeš ispod kragne kaputa. Marama te u ovoj situaciji neće zaštititi od hladnoće, ali izgledat će jako, jako trendi. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

4. Na zapešću

Još jedan način na koji možeš kombinirati ovaj chic dodatak je nošenje istoga na zapešću. Dobro si pročitala! Svilena marama izgleda odlično u službi narukvice i podići će baš svaki outfit na višu razinu i dodati mu dašak trendi izgleda. Osim jedne svilene marame omotane oko ruke, odvaži se za dvije različite. Izgledaju prilično dobro uz monokromatski outfit. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0