Moda

Kako naše poznate cure nose novi trend - prozirne torbice

Neće svi biti fanovi ovog trenda. Sadržaj torbice izložen javnosti nije baš ono za što svatko ima hrabrosti, ali sviđale nam se ili ne, moramo priznati da su efektne

Male, srednje, velike... Realno, teško možemo odoljeti torbicama kojih god dimenzija bile. Prozirne torbice postale su hit ovog ljeta, od onih koje se nose oko struka do onih velikih koje izgledaju kao za plažu. I svjetski dizajneri i high street brendovi predstaviti su svoje modele. Ako baš ne želiš da svi imaju uvid u sadržaj tvoje torbice, možeš u neku manju torbicu ili neseser ubaciti sadržaj, pa onda to u torbu. 

I neke naše poznate dame su se odlučile za ovakav tip torbe i apsolutno su u trendu. Nevena Rendeli Vejzović tako se odlučila za torbu hrvatskog modnog brenda Amarie i pokazala kako je idealna za svakodnevne šetnje s njezinim djevojčicama, pa čak i putovanja. 

 

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Za identičnu torbu se odlučila i model i Instagram infuencerica Lidija Lešić i moramo priznati kako ju stvarno zna kombinirati. 

 

A post shared by Lidija Lešić (@lesiclidija) on

Za manji model su se odlučile i influencerice Dora Predojević i Jelena Marinović. One su odabrale isti model s plastičnom ručkom sa stranice Aliexpress. 
 

 

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505) on  

 

 

A post shared by 25|ZG|CRO 🏠 (@jelenamarinovic) on

Možda vas zanima Ne znamo što bismo mislili o tome, ali vinil cipele su i dalje u trendu Rubrika Moda Moda

A mi smo izabrali i naše favorite, iz trgovina,pa ako si i ti fan ovog trenda, evo gdje ih potražiti.

Velike torbe koje su idealne jer u njih stane čudo toga. A u kombinaciji s manjom torbicom unutra, super će izgledati i za šetnje gradom.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 299,90kn, Bershka 199,90kn, Mango 129,90kn

Srednja veličina, zlatna sredina. Utakvu ti torbu stane ono najnužnije pa još malo povrh toga. Slatke su i pristaju uz sve kombinacije.
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zara 299,90kn, Bershka 149,90kn
Torbice oko struka nas vraćaju u 90-te godine. Fora izgledaju, a kad se smoje i model i materijal, bit ćeš apsolutno u trendu.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 179,90kn, Bershka 99,90kn, Zara 149,90kn

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0