Moda

Ne znamo što bismo mislili o tome, ali vinil cipele su i dalje u trendu

Cipele koje izazivaju ili oduševljenje ili jezu. Nema one koja će ostati ravnodušna na ovaj trend. Možda nam nisu u top 5 najljepših cipela, ali moramo priznati - neke cure ih stvarno znaju nositi

Vinil cipele na prvi pogled izgledaju jako neudobno. Odaju dojam kako su idealne za nastanak žuljeva i da se noga u njima jako znoji, a još k tome sve se to i vidi. Sjećamo se jedne od pionirki nošenja takvih štikli, Kim Kardashian, koja nije dobila komplimente za taj trend. Od toga je prošlo nekoliko godina, a ''vinilke'' su  i dalje na policama dućana. Neke cure ih znaju jako dobro iskombinirati pa, iskreno, one uopće ne izgledaju loše. Jedna od ih cura je i Jelena Perić, beauty influencerica. 

 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up) on

Mnogi brendovi su odlučili u svoju ponudu uvrstiti i ovaj model pa ćemo uskoro moći vidjeti kako ga naše cure uklapaju u svoj stil. Od salonki i tenisica pa do sandala koje imaju prozirne detalje ili prozirne remenčiće ( koje nam se čine kao bolja verzija, definitivno) vjerujemo da će svaka ljubiteljica tog trenda pronaći model za sebe.

Sandale s remenčićem mogu super izgledati za večernji izlazak, pogotovo ako i izgledaju malo sjajnije poput ovih koje smo izdvojili. Na hlače, haljine, suknje... bile ljubiteljice ili ne, moramo priznati da izgledaju fora. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Bershka 229,90kn, Stradivarius 249,90kn, Zara 299,90kn

Ravne natikače koje su ove sezone bile jedan od traženijih komada, također postoje u kombinaciji s vinylom. Od ženstvenijih za svaki dan do onih koje nam izgledaju više sportski.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Bershka 79,90kn, Pull&Bear 99,90kn

Možda vas zanima Pronašli smo naljepše crne sandale s remenčićima Rubrika Moda Moda

Vinil sa strane je isto super opcija ako želiš biti u trendu, a nisi preveliki fan prozirnih cipela. Ovi modeli su idealni za sve prigode - od posla pa do pića navečer. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Bershka 99,90kn, Zara 299,90kn

A imamo rješenje i za one cure koje ne vole štikle - prozirne tenisiceOne mogu biti jako fora komad obuće - izgledaju efektno u kombinaciji s raznim čarapama - a možeš biti sigurna da nećeš sresti puno cura u istoj obući.

 | Autor: Stradivarius Stradivarius 99,90 kn

Photo: miss7

Komentari 0