Moda

Kako je samo precizno prolaznica sa psićem složila crveno-crno-bijeli modni koktel na sebi!

  • Crna i bijela još su od vremena Coco Chanel sinonim za nepogrešivost kada su modni odabiri u pitanju
  • Na zagrebačkim nam je ulicama pažnju privukla jedna takva, crno-bijelo-crvena kombinacija simpatične prolaznice
  • Oduševljeni smo što je apsolutno svaki detalj na njoj u jednoj od ove tri boje, uključujući i povodac psića

Napokon smo zaplovili prvim danima najčarobnijeg godišnjeg doba, a to se najbolje vidi i po šarmantnim outfitima koji su obojili ulice. U moru cvjetnih uzoraka i vedrih boja koje su preplavile zagrebačku špicu, odlično se uklopivši u prve tople sunčane dane, posebno nam se svidjela kombinacija prolaznice koja je srcem metropole prošetala u društvu preslatkog kućnog ljubimca.

Možda vas zanima Nasmijana brineta je ulicama Zadra prošetala odličan styling u duhu najvećeg trenda sezone Rubrika Moda Moda

Crno-bijele kombinacije još su od vremena Coco Chanel na glasu kao sinonim za nepogrešivost kada su modni odabiri u pitanju, a njezin je citat o njima vrlo dobro poznat. "Vrna boja ima sve. Bijela također. Njihova je ljepota apsolutna. to je savršeni sklad", vjerovala je Coco, i sama uvijek odjevena u ove boje, a čak je i njezin nasljednik Karl Lagerfeld vječito isticao kako kombinacija crne i bijele uvijek izgleda moderno, što god sama riječ (u datom trenutku) značila. Štoviše, smatrao je i da su crna i bijela savršene boje koje odlično izgledaju začinjene drugim bojama, a pogotovo crvenom kojom je svoj ležerni, ali vrlo ukusan i odlično posložen styling začinila i naša prolaznica. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Iako su nam prva asocijacija na outfite u ovim (ne)bojama oni elegantniji i ozbiljniji, na njezinom primjeru vidimo da jednako dobro funkcioniraju i ovim bojama obojane ležerne varijante. Crne hlače opuštenog kroja spojila je s pamučnom bijelom majicom, dugim crvenim kaputom i Nike Dunk High tenisicama, a oduševljeni smo što je apsolutno svaki detalj na njoj u jednoj od ove tri boje.

  Nike tenisice Možda vas zanima 50 najpopularnijih Nike tenisica svih vremena, za njih postoje liste čekanja, a kolekcionari ih papreno plaćaju Rubrika Moda Moda

Na crno bijelim tenisicama vidimo tek crveni logo na jeziku, oči je zaštititla crnim cat eye sunčanim naočalama, usne su, dakako, crvene, a čak je i povodac njezinog bijelog psića crvene boje. Jedino što u cijeloj priči nije u jednoj od spomenute tri boje je žuto naličje remena njezine Off-White torbice koja je i sama s crno bijelim prugama. Apsolutno fantastično!

Photo: Pixsell

Komentari 0