Moda

Sjajan crni styling, s užetom umjesto remena isfurala je prolaznica u Zagrebu

  • Premda smo mislili da će na subotnjoj špici zbog kiše manjkati zanimljivih outfita, prevarili smo se
  • Srećom, a jedan takav svakako je ovaj plavokose prolaznice
  • Uz crno odijelo dobra kroja, njime dominiraju detalji, a posebno je otkačen "remen"

Ružno vrijeme nije sprječilo Zagrepčane da u subotu prošeću špicom, a nije spriječilo ni našeg fotografa Marka da objektivom fotoaparata ulovi popriličan broj dobrih modnih kombinacija, kiši i vjetru unatoč. Kako se vrijeme mijenjalo dame su otvarale i zatvarale kišobrane, no dobre je outfite bilo teško ne primijetiti.

Jedan takav složila je i ova prolaznica s beanie kapom... Gotovo sasvim crnim outfitom dominira crno odijelo pri čemu hlače opuštenog kroja i vrlo širokih nogavica čine protutežu užem, strukiranom sakou. Sjajan detalj: umjesto da je sako u struku opasan remenom, što je vrlo popularna kombinacija, ova plavuša stegla ga je - roza užetom.

Možda vas zanima Sako je konstanta u svijetu trendova, a model na vezanje apsolutni je hit jeseni Rubrika Moda Moda

Ne znamo je li ovaj otkačeni predmet tako i kupljen ili je na djelu bila kreativnost prolaznice, ali fora je baš dobra. Sako u ovoj kombinaciji izgleda ludo, u najboljem smislu te riječi. 

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

A detalji, jasno je već nakon prvog pogleda, igraju važnu ulogu u ovom looku. Još jedan zanimljiv su kožne rukavice tirkizne boje, a drugi cipele s metalnim vrhom. Tu je i crna pismo torbica i smeđa vunena kapica. Inventivan styling koji zaslužuje pohvale!

ulična moda Možda vas zanima Naoko nespojive komade (tu su i hlače sezone!) prolaznica je spojila u odličan styling Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0