Moda
ulična moda

Naoko nespojive komade (tu su i hlače sezone!) prolaznica je spojila u odličan styling

  • Zanimljiv spoj elegantnih i casual modnih komada zamijetili smo na outfitu prolaznice u Zagrebu
  • Trendi komadi poput padobranskih hlača i bezvremenski model teksturiranog sakoa spojeni su u modnu kombinaciju koju želimo ponoviti 
  • Sportska elegancija ove modne kombinacije savršen je styling za šetnju gradom, šoping ili odlazak na kavu!

U jesenskoj uličnoj modi svakog dana viđamo odlične stylinge spretno složene za promjenjivo jesensko vrijeme. U središtu outfita ove modno osviještene prolaznice svakako su ultra popularne padobranske hlače, koje ove sezone viđamo u kolekcijama svih high street brendova te u svim nijansama boja. 

ulična moda | Autor: Lovro Domitrović/Pixsell Lovro Domitrović/Pixsell ulična moda Zagreb
Sportski model hlača koji je ponovno trendi komad nakon što se nosio 90-ih godina, udoban i širokog kroja, u novoj verziji dolazi u glamuroznijim verzijama, a novi modeli nose se i na štikle. Upravo za tu kombinaciju odlučila se i ova prolaznica, koja je svijetle padobranske hlače kombinirala s uskim čizmicama na petu. Trendi komadi poput uskih čizmica na petu i padobranskih hlača spojeni su s vječno elegantnim kratkim sakoom od teksturirane tkanine, inspiriranog modelima Chanelovih blejzera, ali ultrakratkim tako da se nazire goli trbuh. Cijela kombinacija dodatno je učinjena zanimljivijom dodatkom crno-bijele šilterice.

Opuštena, ali i elegantna, ova kombinacija savršena je za dnevni izlazak u grad, a mi smo u trenutnim kolekcijama high street brendova pronašli slične komade kao inspiraciju za novi styling!

ulična moda | Autor: Zara/Pull&Bear/Zalando Zara/Pull&Bear/Zalando Zara, kratko rezani karirani sako, (299,90 kn); Pull&Bear, hlače padobranskog kroja, (229,90 kn); Polo Ralph Lauren, kapa, (599,00 kn); Zara, kožne čizmice s tankim potpeticama, (599,90 kn)

ulična moda Zagreb Možda vas zanima Zagrepčanka je uhvatila trend divnim bež kaputom uz koji Coccinelle torba itetako ide Rubrika Moda Moda
Photo: Lovro Domitrović/Pixsell

Komentari 0