Moda 28. veljače 2018.

Kako biti stylish kad je vani -12 Celzija?

INstagram.

Najbolje bi bilo ostati kod kuće u debeloj vesti i udobnim tajicama no kad se mora izaći iz kuće, a vani brije sjeverac nije lako obraniti se od hladnoće i sačuvati dobar stil

Bez toplih rukavica, kapa i šalova ovih dana je uopće nezamislivo izaći iz kuće. Po mogućnosti, odaberi zimske modne dodatke koji su izrađeni od meke vune. I ne brini, nije baš nužno da svi proizvodi budu bojama i teksturama usklađeni. Možeš odabrati kapu s velikim coflekom u crnoj boji, i kombinirati ga sa šalom ludih duginih boja. Ili neke neočekivano šarene rukavice kombinirati s ove sezone jako popularnom poštarskom kapom.

 | Autor: INstagram INstagram

One koje idu na skijanje već znaju da bez dobre pernate jakne uopće ne moraju pomoliti glavu na hladnoću. I ove godine su hit bijele jakne, ali i raskošne bijele bundice, toliko bijele da se možeš stopiti s bojom snijega. Veliki puloveri s dolčevita ovratnikom su bolji odabir nego puloveri širokog V izreza. Ipak, ako se i odlučiš za takve pulovere sa širokim prorezom ispod možeš odjenuti usku dolčevitu. Posebno će dobro izgledati ako je žarke boje. 

 | Autor: INstagram INstagram

Možda vas zanima... Pronašli smo čizme za snijeg koje ti neće uništiti stil! Rubrika Moda Moda

Na noge već znaš što obuti - bez buca ili gojzerica je gaženje po snijegu pakao. A kako smo već imali priliku vidjeti, u high street ponudi ima sve više čizmica kojih te uopće ne treba biti sram. Dapače!  Skinny hlače od lateksa su jedne od najpoželjnijih hlača ove sezone, a u njima se možeš probati i sanjkati! U svakom slučaju, ne dopusti da ti ove niske temperature pokvare raspoloženje i dobar izgled!

 | Autor: INstagram INstagram

Možda vas zanima... Ovaj zaboravljeni komad odjeće vraća se u modu! Rubrika Moda Moda

 | Autor: INstagram INstagram

Komentari 0