Moda

Kako bijele kombinacije nose Lejla Filipović, Maja Šuput, Jelena Perić i druge Hrvatice

  • Ljeti, bijele kombinacije se smatraju svojevrsnim klasikom, a to znaju i poznate Hrvatice
  • Neke su se odlučile za haljine s kojima su naglasile svoju preplanulu put
  • Druge su se odlučile za kombinaciju suknje i majice ili hlača i majice s kojima ne mogu pogriješiti

Za borbu protiv vrućina ljeti, bijele kombinacije su se pokazale kao najbolji izbor. Mnogi tijekom ljeta imaju neodgodive obaveze zbog kojih ne mogu uživati na plaži u kupaćem kostimu pa pronalaze različite načine kako bi im bilo što manje vruće. Bijela boja pokazala se jako zahvalnom, a osim toga i izgleda veoma efektno. Njome naglašavamo svoju preplanulu put, a pristaje i brinetama i plavušama, a i crvenokosima. 

Možda vas zanima Marame su veliki ljetni hit! Pogledaj kako ih ljepotice nose ovih dana Rubrika Moda Moda

I poznate Hrvatice odlučile su se za bijeli outfit koji ima jako dobro pristaje, a mi smo izdvojili neke zanimljive kombinacije. Lejla Filipović odmara u obiteljskoj kući u Istri s obitelji, a često nas oduševi svojim ljetnim stajlinzima. Bivša manekenka odabrala je bijelu plisiranu suknju koju je kombinirala s majicom čipkastih rukava i volanima koja s prednje strane ima crtež žene. Uz to je obula bijele tenisice te sjajnu torbicu u pastelnim bojama koja je dodatno podignula cijelu kombinaciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Za ljetnu večeru sa suprugom, Maja Šuput odjenula je midi bijelu haljinu bez rukava zanimljive teksture. Elegantna haljina pjevačici je pristajala kao salivena, a uz nju je kombinirala vinyl natikače, Cartier sunačne naočale te Chloé Drew mini zlatnu torbicu, koju smo već imali prilike vidjeti u njezinim outfitima, a čija je cijena oko 3580 kuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Možda vas zanima 7 prolaznica odlučilo se za 7 različitih bijelih haljina. Koja ti je najbolja? Rubrika Moda Moda

Influencerica Jelena Perić, koju se još naziva i hrvatskom Kim Kardashian, ove ljetne dane provodi na Pagu u društvu zaručnika Igora Bubnjića te sinčića Tea. Preplanula brineta odabrala je mini svilenu haljinu s rukavima do lakta brenda Identity by Igor Djuga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

Manekenka i model Paula Puškaš odabrala je jednostavnu, a efektnu kombinaciju lanenih hlače i majice kratkih rukava u bijeloj boji te je obula ravne natikače u istoj boji. Paula se čak odlučila i za bijeli lak koji odlično izgleda na njezinoj preplanuloj puti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Puskas (@paulapuskas) on

Možda vas zanima Dvije Zagrepčanke su bijele haljine nosile na špici na sasvim različit način - ne možemo odlučiti koja nam je kombinacija bolja Rubrika Moda Moda

Anita Dujić, bivša manekenka, a danas dekoraterka seta, odlučila se zanimljivu bijelu kombinaciju. Odabrala je kratke bijele hlače, majicu svog brenda te je preko njih odjenula bijeli sako. Ovaj savršen look upotpunila je Celine bijelim sunčanim naočalama mačkastog okvira. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝔸𝕟𝕚𝕥𝕒 • 𝔻𝕦𝕛𝕚𝕔 (@anita__dujic) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0