Moda

Kada imamo Zaru i skijašku kolekciju u istoj rečenici, jasno nam je da je u pitanju nešto jako cool

  • Iako smo u Zari navikli kupovati neke od najdražih haljina, jakni i torbica, s novom bi mogla postati i destinacija za kupovinu opreme za snježne sportove
  • Zarinu prvu skijašku kolekciju čini 16 komada otpornih na vjetar i vodu koji garantiraju osjećaj topline i na -16 °C
  • Od kombinezona i jakni do zaštitne kacige, naočala i buca, u kolekciji je sve što nam je potrebno

Svima onima kojima je jedan od omiljenih hobija pregledavanje što je novo stiglo u Zaru vjerojatno nije promaknula najnovija skijaška kolekcija. 16 novih komada, prvih namijenjenih zimskim sportovima koje je Zara ikada napravila, oduševit će sve ljubitelje skijanja,   boardanja, sanjkanja i ostalih snježnih radosti.

Zara čizme Možda vas zanima Osvojile su nas Zara čizme koje iz mase drugih izdvaja jedan razigrani detalj Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara

Kolekcija se sastoji od toplih jakni koje imaju ugrađen Recco reflektor za spašavanje, a što olakšava pronalaženje u slučaju nužde, dva para naočala sa 100% UV zaštitom, zaštitne kacige, kombinezona i buca za snijeg, a osim što izgleda opasno cool, kolekcija je potpuno otporna na vjetar i vodu i garantira osjećaj topline i na temperaturama do -16ºC.

 | Autor: Zara Zara

Svatko kome je uživanje na vrhu neke planine i ispijanje vruće čokolade, čaja ili kuhanog vina na snijegom prekrivenim obroncima i zubatom suncu nešto od čega mu srce odmah uzbuđeno zaigra brže, obožavat će svaki komad iz ove kolekcije, od pletenih kapuljača do majica s ovratnikom i čizama uz koje će stiliziranje najtoplijih kombinacija biti zabavnije no ikad prije.  

Zara asimetrični top Možda vas zanima Top iz Zare potaknuo raspravu: Je li prikladan za uredski božićni party? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara

Monokromatski kombinezon u kombinaciji s crnim remenom zahvaljujući kojemu izgleda puno skuplji nego što jest izgleda divno,  otporan je na vjetar i vodu i ima tehnologiju za zadržavanje topline tijela kako bismo bili sigurni da će nam ostati toplo i na -16. 

 | Autor: Zara Zara

Chunky čizme ključne su za zimu, a ovaj će par zagrijati naše nožne prste i na temperaturama ispod nule.

 | Autor: Zara Zara

S trostrukim slojem materijala koji je otporan na vjetar i vodu, ove elegantne hlače će biti odlična osnova za gotovo sve skijaške outfite.

 | Autor: Zara Zara

Ne samo da izgleda elegantno, već ova pametna jakna ima ugrađen Recco reflektor koji, u slučaju nužde, olakšava spasiocima da nam uđu u trag i lakše nas pronađu.

 | Autor: Zara Zara

Sigurnost bi nam uvijek trebala biti na prvom mjestu, a ova minimalistička kaciga odličan je odabir.

 | Autor: Zara Zara

Svi koji su se barem jednom našli na vrhu planine znaju koliko su kvalitetne naočale važne. Ove osim što imaju 100% UV zaštitu izgledaju jako cool. 

 | Autor: Zara Zara

Kao i ostatak kolekcije, i ova će nas jakna uspješno grijati i na -16 stupnjeva. K tome dolazi u divnoj boji koja izgleda posebno chic.

Photo: Zara

Komentari 0