Moda
džemperi od kašmira

Džemperi od kašmira mekan su i bezvremenski dodatak zimskoj garderobi

  • Kašmir, mekani i kvalitetan materijal isplativa je investicija koja se voli i nosi godinama
  • Ovaj klasičan, bezvremenski komad ne izlazi iz mode, a zbog jednostavnosti i kvalitete, ukapa se u svačiji stil 
  • Donosimo izbor najljepših džempera od kašmira koji se nalaze u trenutnim kolekcijama modnih brendova

Topao, mekan i udoban džemper temelj je svake stylish zimske kombinacije koja će nas ujedno zaštititi od hladnoće. Umirujuća mekoća džempera od kašmira prava je doza toplinske utjehe, neovisno o tome u kakvu smo ga kombinaciju i za koju prigodu odlučili uklopiti. 

džemperi od kašmira | Autor: Instagram @matildadjerf Instagram @matildadjerf džemper od kašmira

Kašmir je materijal koji se već stoljećima koristi pri izradi odjevnih predmeta i tekstila te je svojom mekoćom i podatnošću zasluženo dobio mjesto među luksuznijim tkaninama od koje se proizvode neki od najfinijih odjevnih predmeta

džemperi od kašmira | Autor: Instagram @ltk.europe Instagram @ltk.europe džemper od kašmira

džemper s patentnim zatvaračem Možda vas zanima Džemperi sa cifom su zimski must-have. U potrazi za savršenim, pronašli smo ove modele... Rubrika Moda Moda

džemperi od kašmira | Autor: Instagram @clairerose Instagram @clairerose džemper od kašmira

Kvaliteta materijala govori sama za sebe, a džemperi od kašmira najčešće dolaze u jednostavnim dizajnima, bez uzoraka te u neutralnijim nijansama boja.

džemperi od kašmira | Autor: Instagram @matildadjerf Instagram @matildadjerf džemper od kašmira

Za dugotrajnost džempera od kašmira, važno je obratiti pozornost i na pravilno održavanje te džempere uvijek prati na ruke. 

U nastavku donosimo 12 modela predivnih džempera od kašmira!

džemperi od kašmira | Autor: MyTheresa/Mango/s.Oliver MyTheresa/Mango/s.Oliver Valentino, džemper od kašmira, (10.571,27 kn); Mango, dolčevita džemper od 100% kašmira, 1.199,90 kn); s.Oliver, pulover od čistog kašmira, (1.049,00 kn)

Džemper od kašmira izvrstan je odjevni komad i za slojevito odijevanje, no predivno izgleda i nošen u najjednostavnijoj kombinaciji s trapericama ili midi suknjom. Klasične siluete i dizajni, poput V ili okruglog izreza, polo ovratnika ili dolčevite uvijek su najbolji izbor pri biranju modela džempera od kašmira, koji se mogu razlikovati u debljini i načinu izrade.

džemperi od kašmira | Autor: Massimo Dutti/MyTheresa/Mango Massimo Dutti/MyTheresa/Mango Massimo Dutti, džemper od kašmira polo stila s ovratnikom, (1.199,00 kn); Jardin des Orangers, džemper od kašmira, (2.106,70 kn); Mango, džemper od 100% kašmira, (904,06 kn)

Ovaj svestrani komad odlično će se uklopiti i uz sve vrste obuće, od jednako udobnih i toplih Ugg čizama, do kožnih gležnjači i visokih čizama. 

džemperi od kašmira | Autor: Zara/Mango/MyTheresa Zara/Mango/MyTheresa Zara, pulover od 100% kašmira s reljefnim pletenicama, (799,90 kn); Mango, džemper od kašmira s V-izrezom, (899,90 kn); Vince, džemper od kašmira, (3.926,47 kn)

U još jednoj mogućoj stylish kombinaciji, džemper od kašmira možemo prebaciti i preko ramena, na kaputu ili jakni, da nam tako daje dašak topline, ali i ležerne elegancije. 

džemperi od kašmira | Autor: Zara/Massimo Dutti Zara/Massimo Dutti Zara, pulover od 100% kašmira limited edition, (999,90 kn); Massimo Dutti, džemper od 100% kašmira okruglog izreza, (1.199,90 kn); Massimo Dutti, džemper od 100% kašmira s V-izrezom, (1.199,00 kn)

Možda vas zanima Pronašli smo najbožićnije božićne cipele - tek rijetki će ih nositi (ali nigdje neće ostati nezamijećene) Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lemanm

Komentari 0