Moda

JW Anderson sad ima i cool natikače ukrašene kristalićima koje se čine savršeno udobnom opcijom za party

  • Nakon natikača s ukrasnim lancem koje su osvojile modne trendseterice, JW Anderson sad ima novi stylish model natikača
  • Natikače od brušene kože prekrivene su kristalićima i dolaze u crnoj i crvenoj boji
  • Sličan model brend ima i u verziji natikača s visokom potpeticom

Natikače brenda JW Anderson s ukrasnim lancem svima su vrlo dobro poznate te su pravi hit u modnim krugovima još od kad su prvi put predstavljene, na modnoj reviji brenda za jesen/zimu 2020.

JW Anderson cipele | Autor: JW Anderson JW Anderson

JW Anderson je nedavno izašao s novim modelima natikača, no ovog puta ukrašenim mnoštvom svjetlucavih kristalića te kožnom trakom. Ove natikače od brušene kože dio su blagdanske kolekcije brenda dizajnera Jonathana Andersona, a mogle bi postati i idealnom party opcijom obuće za one koji preferiraju ravne cipele. 

JW Anderson cipele | Autor: JW Anderson JW Anderson crne natikače s ukrasnim kristalićima, (3.977,24 kn); crvene natikače s ukrasnim kristalićima, (3.977,24 kn)

Upečatljive natikače dolaze u dvije verzije boja, crnoj i pravoj blagdanskoj, crvenoj, a dostupne su i za žene i muškarce te će biti savršen dodatak svjetlucavim i šljokičastim blagdanskim outfitima. 

JW Anderson cipele | Autor: JW Anderson JW Anderson sandale s ukrasnim kristalićima i crnim gumenim potplatom, (6.075,13 kn); sandale s ukrasnim kristalićima i zelenim gumenim potplatom, (6.075,13 kn)

Za one ipak željne visine potpetice, JW Anderson u svojoj kolekciji ima i natikače s visokom i tankom potpeticom također ukrašene kristalićima te s ukrasnim gumenim potplatom, a sličan gumeni detalj krasi i nove modele JW Anderson torbica

Možda vas zanima Salonke na platformu u stilu Valentinovih ovaj brend nudi po puno nižoj cijeni Rubrika Moda Moda
Photo: None

Komentari 0