Moda

Salonke na platformu u stilu Valentinovih ovaj brend nudi po puno nižoj cijeni

  • Sandale u tipu Valentinovog megapopularnog modela s platformom u svojoj novoj kolekciji nudi Högl
  • Posebno nam se sviđa roza model, boja je veliki hit ove godine, od sjajne kože
  • Kvaliteta je zagarntirana, kožne su, za razliku od modela high street trgovina, a cijena prihvatljiva

Platforme ove jeseni i zime dominiraju u svijetu cipela. Sve se nosi "na platformu", od čizama koje su slika i prilika onih iz 70-ih godina prošlog stoljeća do najelegantnijih salonki, lakiranih, sa ili bez remenčića oko gležnja koje od klasičnih modela izdvaja upravo debeli potplat. Takve smo proteklih mjesci vidjeli na brojnim poznatim damama, kako stranim takoi domaćim. Možemo reći, od Jennifer Lopez koja ih nosi do Marijane Batinić koja itekako prati modu.

 | Autor: Hogl Hogl

Gotovo redovito riječ je o Valentino štiklama na platformu, no kako je ovaj model cipele postao megapopularan za svečane zgode, slične su u svoje kolekcije uključili i drugi brendovi. Na našu sreću ne uvijek oni visoke mode. Jer spomenute Valentino cipelice koštaju nešto manje od vrtoglavih 17.000 kuna, a vrlo lijepe i vrlo slične pronašli smo na webu nama poznatog austrijskog proizvođača Högl.

Možda vas zanima Popularne Valentino štikle s platformom obožavaju i naše poznate dame Rubrika Moda Moda

Hogl | Autor: Hogl Hogl Sandale na platformu (1361,85 kn)

U "Valentino varijanti" s remenčićem oko gležnja ove sandale na platformu koštaju 1361,85 kuna. Postoji i model klasičnih, zatvorenih salonki, ali s povišenim potplatom. Boje su isto atraktivne, a cijena nešto niža, 1282,20 kuna. 

gležnjače Možda vas zanima Veliki trend za jesen - platforma gležnjače kojima ne možemo odoljeti Rubrika Moda Moda

Hogl | Autor: Hogl Hogl Salonke na platformu (1282,20 kn)

Ako si totalni fan platformi, u ponudi su i dvoje čizme do gležnja, puno prikladnije za ove hladne dane (salonke ćemo odjenuti na pokoji domjenak ili proslavu nove godine, a onda će čekati ljepše dane). Totalno su u trendu..

Hogl | Autor: Hogl Hogl Čizmice na platformu

Samo biraj, crne ili bijele. Cijena je ista, 1659, 60 kuna. 

Hogl | Autor: Hogl Hogl Čizmice na platformu (1659, 60 kn)

Retro šarm 70-ih osvaja na prvi pogled, a visoke platforme cipela i čizmica jamče samouvjereno i ženstveno držanje. Kada su boje u pitanju, apsolutni hit je ružičasta koja jednako savršeno izgleda u jarkoj i u profinjenoj, zagasitoj nijansi. Naravno, nezaobilazna crna je zastupljena u mnogo atraktivnih modela kao i nježna, izrazito svijetla nijansa krem boje.

Photo: Hogl

Komentari 0