Moda

Jennifer Aniston odlično nosi usku midi suknju

Američka miljenica Jennifer Aniston trenutno radi na predstavljanju novog filma 'Užasni šefovi 2'. Na snimanju za novinare koje je održano 13. studenog pojavila se u naizgled besprijekornoj kreaciji koja ipak ima nekoliko mana.

Jennifer Aniston nosila je fantastičnu kombinaciju pripijene crne midi suknje i bijelog topa. Iako su oba komada jednostavna i u Jenniferinom stilu, top ipak oduševljava zanimljivim volanom na dnu koji kao da stvara peplum te bijelim remenom. Najveća zamjerka ide suknji, koja iako da je krojena po Jenniferinoj besprijekornoj figuri ima nedovršen rub iz kojeg vire konci što si zvijezda njenog kalibra ne bi smjela dopustiti.

 | Autor: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL Nick Ansell/Press Association/PIXSELL

Od detalja je odabrala klasične lakirane crne salonke u špic te nekoliko zlatnih prstenova. Kosa joj je bila oblikovana na uobičajen i njoj svojstven način, a make up u potpunosti prirodan. Lak boje vina lijepo je nadopunio styling.

 | Autor: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL Nick Ansell/Press Association/PIXSELL

U filmu 'Užasni šefovi 2' Jennifer ponovno glumi zubaricu koja u prvom dijelu zavodi svog zaposlenika i dovodi ga u neugodne situacije te postaje jedan od glavnih neprijatelja trojice zbunjenih prijatelja. Ovoga puta fantastična trojka pokreće vlastiti biznis i silom prilika mora obaviti otmicu te upada u nebrojeno mnogo neočekivanih situacija.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL

Komentari 0