Moda

Jelena Rozga ne izlazi iz ovih traperica! Obožavamo ih i mi pa smo izdvojile slične do 200 kuna

  • Pjevačica Jelena Rozga na društvenim mrežama često dijeli fotografije svojih modnih kombinacija
  • Primijetili smo kako rado nosi crne uske traperice koje nerijetko čine osnovu njezinih 'outfita'
  • Ovaj praktični model traperica uvijek valja imati u ormaru, a u nastavku ti otkrivamo gdje ih pronaći po prihvatljivoj cijeni

Pjevačica Jelena Rozga svoju posljednju objavu na Instagramu odlučila je iskoristiti kako bi najavila svoj nadolazeći koncert u Beogradu. Pritom je koristila fotografiju koja je u noćnim satima nastala u njezinom rodnom Splitu, a na kojoj možemo vidjeti 43-godišnjakinju kako pozira u jednostavnoj modnoj kombinaciji koja spaja bluzu s predimenzioniranim rukavima, crne uske traperice i sandale s visokom potpeticom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vidimo se sutra u @port_by_community 😘😘

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Možda vas zanima Ovo istraživanje naljutilo je žene: kaže s koliko godina više ne bi trebale nositi traperice! Rubrika Moda Moda

"Ljepotica", "Duša moja prekrasna", "Najljepša si", samo su neki od komplimenata koji su joj udijelili oduševljeni pratitelji. Već letimičan pogled na Jelenine društvene mreže otkriva kako je spomenuta odjevna kombinacija njezin 'odjevni gral', budući da smo je u više navrata imali priliku vidjeti u sličnim kombinacijama.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Osnovu čine uske crne traperice koje ovisno o prigodi kombinira s bluzama, košuljama i puloverima. Zavisno o godišnjem dobu (premda i tu nerijetko učini iznimku), pjevačica ih se odlučuje upariti s vrtoglavo visokim sandalama ili atraktivnim čizmama.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjeri: Stradivarius (149,90 kuna), Zara (199,90 kuna), Reserved (159,90 kuna), Mango (199,90 kuna)

Možda vas zanima Često ih zanemarujemo, ali ove osnovne komade sjajno je imati u jesenskoj garderobi Rubrika Moda Moda

Crne uske traperice jedan su od onih komada koji sjajno pristaje uz kako u dnevne, tako i večernje kombinacije. A Jelenini modni odabiri upravo potvrđuju ovo modno pravilo. Za sve one koji su u potrazi za novim modelom ovih traperica iz aktualne ponude izdvojili smo one čija cijena ne prelazi 200 kuna. Mogle bismo reći da su one jednostavna osnova poput slikarskog platna. A koliko će tvoje djelo, odnosno modna kombinacija biti upečatljiva ovisi isključivo o drugim odjevnim predmetima koje ćeš uz njih kombinirati.

Photo: Instagram

Komentari 0