Moda

Kako Jelena Perić kombinira ove cipele?

Kada se u street style priči spoje jedna od najjačih beauty influencerica i modni brend koji definira uličnu modu, rezultat mora biti više nego fantastičan. Predstavljamo: Jelena Perić za ELFS.

Atraktivna Instagram zvijezda Jelena Perić jako dobro poznaje trendove. Zato nije ni čudno što je prošetala ulicama Zagreba i predstavila cool komade domaćeg modnog brenda ELFS. Kroz tri zabavna videa Jelena je pokazala kako najbolje kombinirati hit zimsku obuću.

Za prvu kombinaciju spojila je šljokičaste gležnjače (prije 2300, sada 1610 kn) s trapericama, printanom majicom, kožnom jaknom i upečatljivom crvenom torbicom. Cijeloj kombinaciji je još nedostajalo samo nešto slatko. Tom problemu je beauty influencerica doskočila i dodala čašicu fritula!

Druga kombinacija je rezervirana za prave dame. Šljokičastim salonkama (1350 kn) atraktivna crnka je dodala raskošni kaput boje devine dlake, te spomenute traperice i majicu s printom. Sada su posebno naglašeni neporubljeni rubovi traperica. Fantastičan outfit za neformalna druženja nakon posla!

Treći outfit je kao stvoren za hrabre gradske cure. Kombinacija oversized sportske veste s kapuljačom i kožnih uskih čizama (3500, sada 2450 kn) je doista smjela! Ako se u blizini održava neki ludi R`n`B party, ovo je idealna kombinacija!

Možda vas zanima ELFS proslavio prvi splitski rođendan Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanja21

    Mei je Jelena totalno prosječna,čak bezveze,.jedino kada se našminka i pretvori u drugu osobu je lijepa