Moda
Mnoge mladenke posebnu pozornost pridaju izboru vjenčanice

Jedva čekamo vidjeti mladenke u ovim prekrasnim vjenčanicama! Evo kojih će 5 trendova vladati 2022.

  • Može li ikada biti prerano za odabir vjenčanice?
  • Mnoge buduće mladenke složit će da to nije slučaj i  sigurno će s mnogo znatiželje pogledati kakvi će to trendovi zavladati 2022. 
  • Da bismo im olakšali posao, vjenčanice koje ćemo najviše viđati u sljedećoj sezoni popisali smo u nastavku, a  pri tom smo i sami uživali!

Kada je riječ u vjenčanjima, planiranje je ključno. Možda je baš zato idealno vrijeme da pogledamo kakvi će nas to trendovi dočekati u 2022.  - posebno kada je riječ o vjenčanicama. Na tako važan dan, za mladenke vjenčanica je i možda najvažniji 'detalj' koja onda nerijetko može diktirati tematiku i ton cijele ceremonije. 

Možda vas zanima Prisjetili smo se glamuroznih vjenčanica poznatih dama - koja je tebi najčarobnija? Rubrika Stars Stars

Držimo palčeve da sljedeća sezona vjenčanja bude opuštenija i lišena restrikcija, a evo u kakvim bi vjenčanicama mogli gledati mladenke. Divno!

1. Romantični krojevi i materijali

Kada bi sljedeću sezonu vjenčanja opisali jednim pridjevom onda to izabrali ‘romantično’. Dizajneri vjenčanica naglašavaju kako će mladenke birati čipku, til, pufaste ili naglašene rukave i svakako notu boho stila. Takvi izbori bi mogli zapravo značiti i jedan buntovni eskapizam iz razdoblje koje nam je priuštio koronavirus. 

2. Flambojantni stilovi

Računa se kako će mladenke dočekati svojih pet minuta baš kako im priliči, a  za to izdanje poželjet će biti vatrene, sjajne, iskričave i nikako u sjeni događaja. Za mnoge djevojke svoj će važan dan htjeti učiniti što zabavnijim i baš vrijednim za pamćenje, a  haljina koje će moći nositi u dnevnom i večernjem izdanju će pratiti taj stil. Očekujemo vjenčanice kraćih krojeva kombinaciji s volanima, šlepovima ili statement detaljima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Huishanzhang (@huishanzhang)

3. Kratke vjenčanice

Kolekcije vjenčanica već su sada pune odličnih primjeraka kratkih krojeva, a za njih će se uglavnom odlučiti mladenke koje žele izgledati nešto manje tradicionalno i osjećati se puno ugodnije. Kod ovakvih vjenčanica ulogu će odigrati i materijali, a prolazit će zapravo sve od čike preko svile do svjetlucavih tkanina.

Od Elle Dvornik do Jelene Veljače: poznate dame za svoj su dan odabrale kratke vjenčanice. I nisu pogriješile

4. Vraća se i čipka

Iako proteklih sezona baš i nije bila prvi izbor u odabiru vjenčanica, čipka se u sljedećoj godini vraća na velika vrata. Renomirani brendovi ozbiljno su uvrstili čipkane vjenčanice u svoje kolekcije, a takvi modeli dolaze u i kolekcijama cjenovno pristupačnijih brendova. 

Nećakinja Lady Diane udala se u vjenčanici dostojnoj princeze, uspoređuju je s Kate Middleton

5. Party vjenčanica

Mnoge djevojke nestrpljive su uoči izricanja svoga sudbonosnog ‘da’ ali žele su i zabaviti si nakon dugo vremena apstinencije. Ima li boljeg povoda za ludi provod od vlastitog vjenčanja? Ukrašene šljokicama, odvažne, smjele i nadasve zabavne vjenčanice zavladat će plesnim podijem na ceremoniji. 

 

Photo: Instagram/@odylynetheceremony

Komentari 0