Moda

Dolazi novogodišnja kolekcija Heidi Klum za Lidl!

Nakon super uspješne "Heidi & The City" kolekcije, u prodaju nam dolazi još jedna kolekcija - ovoga puta #LETSCELEBRATE!

Jedna od najiščekivanijih suradnji godine, Heidi Klum za Lidlovu Esmaru, pokazala se i kao jedna od najuspješnijih - žene su doslovno čekale u redovima kako bi uhvatile svoj komad s potpisom poznate manekenke, pa smo zato posebno sretni što možemo najaviti da u prodaju dolazi još jedna Heidina kolekcija za Lidl, ovoga puta posvećena blagdanskim radostima, naziva #LETSCELEBRATE. 

Kolekcija je posvećena blagdanskom razdoblju, a odjeća je idealna za poslovne domjenke, ručkove s obitelji i doček Nove godine. U sklopu ove kolekcije dolazi nam čak 70 komada odjeće koji se međusobno mogu fantastično kombinirati, a ono što zasad znamo je da će biti puno šljokica, samta, satena i umjetnoga krzna. Kao posebne komade kolekcije valja istaknuti plišani zimski kaput u bordo boji, zgodan sako od samta tamno-plave boje te haljinu sa šljokicama nježno ružičaste boje koja se kombinira s prikladnom stolom od umjetnog krzna kao posebnim dodatkom. Glamurozno, ali pristupačno i svakodnevno, baš poput same Heidi. 

Kolekcija dolazi u prodaju 4. prosinca u 92 trgovine diljem Hrvatske. Asortiman odjeće dolazi u veličinama od 36-44, a obuće od 37-41. Zaista, po nešto za svakoga - Let's WOW, again!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0