Moda

U Lidl stiže odjeća iz kolekcije Heidi Klum!

Odsad će krpice koje smo navikli kupovati po povoljnim cijenama biti s potpisom! „Heidi & The City“ tema je prve zajedničke kolekcije bivšeg modela Heidi Klum i trgovačkog lanca Lidl

Da, dobro si čula - topmodel Heidi Klum od sada će dizajnirati kolekciju odjeće za njemački trgovački lanac Lidl. Cijela linija će premijerno biti prikazana 7. rujna za vrijeme New York Fashion Weeka, a službeni početak prodaje „Esmara by Heidi Klum“ kolekcije očekuje se 18. rujna - u čak 92 Lidlove trgovine u Hrvatskoj. 

Kako Lidl do sad ipak nismo povezivali s modom, njemački brend je odlučio pokrenuti #LETSWOW kampanju i fokusirati se i na tekstilni dio svoje ponude. Tako je Heidi postala kreativna dizajnerica Lidla, a komadi iz kolekcije biti će moderni, trendi i cjenovno prihvatljivi!

 | Autor: Promo Promo

Za kolekciju „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“ njemačka je modna ikona inspiraciju našla u svom najdražem gradu, a rezultat bi trebao biti spektakularan. Razigrana kao New York te bogata izričajem kao Heidi Klum, ova kolekcija nudi urbane trendove s „wow“ efektom: sakoi s leopard uzorkom i slatki topići, bomber jakne i super skinny traperice, nježna čipka i koža za rokerski izgled u plavoj i konjak boji. Svaki komad odjeće karakterizira dobra kvaliteta i cjenovni razred koji je tipičan za ovaj trgovački lanac.

Photo: Promo

Komentari 0