Moda

Nosila sam je! Heidi Klum haljinu na 3 načina!

Još nas nekoliko sati dijeli do dolaska kolekcije Heidi Klum za Lidl, a mi već imamo ključne komade iz kolekcije u svom ormaru! Naša Kristina je pokazala kako stilizirati ovu dražesnu haljinu na 3 načina!

Evo, priznajem, i ja sam pokleknula! Nisam mogla odoljeti slatkoj haljinici iz ove dugoočekivane i najavljivane Lidlove kolekcije. Cure iz redakcije su odmah pitale: "Kristina, taj uzorak? Super je, no gdje ćeš to nositi?". Meni se u glavi odmah pojavilo milijun kombinacija, i znala sam da će se cure složiti kako je ova shift haljinica leopard uzorka neizostavan dio jesenje garderobe.

Za gradski chill

Lidl Heidi Klum haljinicu sam kombinirala sa jeansom u cijelosti. Doista, zašto se ne bi nosila haljina na hlače? Pogotovo u kombinaciji s omiljenim bijelim tenisicama, malom torbicom u crvenoj boji i trendy kačketom. S obzirom da u cijeloj kombinaciji ima jako puno poderanog trapera i intenzivnog uzorka, nakit nije potreban.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Sa stilom u ured

Ovu haljinicu ću nositi i u uredu. Smeđi elementi ovog ključnog komada su me podsjetili da u ormaru imam jedan predimenzionirani baloner, ali i ove sezone popularne sock booties u boji pijeska. Srećom, u uredu imamo ležerniji dress code, pa bih ju rado nosila na gole noge, no opcija su i crne grilonke. I neizostavne dioptrijske naočale, za smart chic look!

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Grrr, za večer!

Animal uzorak se ipak najbolje kombinira u večernjim izlascima. Kako je ovaj uzorak dosta riskantan, svoju ću Heidi Klum haljinicu nositi sa crnim komadima odjeće. Dodat ću crni blejzer zanimljivih prorezanih rukava te čizme iznada koljena. I mali srebrni clutch u obliku mašne.

Pokazala sam curama iz ureda kako je lako kombinirati ovu haljinicu, i već su me pitale kako bih kombinirala baloner istog životinjskog uzorka? Hm, cure, nekom drugom prilikom...

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0