Moda

Jednostavnom bijelom kombinacijom ove Riječanke dominiraju upečatljive štikle

  • Odjevni predmeti bijelih tonova zahvalni su komadi koji se lako kombiniraju s upečatljivim detaljima
  • Na jednu se takvu kombinaciju odlučila i zgodna Riječanka koja je jednostavni bijeli outfit podigla s upečatljivim tirkiznim sandalama
  • Pridružila im je bordo Michael Kors torbu, decentnu narukvicu i popularne Ray Ban lenonice

Bijela je neizostavna ljetna boja i viđamo je u raznim varijacijama. Volimo ju nositi na haljinama, suknjiama, hlačama i bluzama, a najviše nam laska i kada želimo istaknuti preplanulu put. No, kako bi ipak malo 'razigrala' jednostavan bijeli outfit, preporučamo ti da se poigraš s modnim dodacima u boji. Bilo da se radi o nakitu, torbici ili cipelama - postoji zaista pregršt načina za kombiniranje.

Tom se mišlju vodila i dugokosa Riječanka koja se odlučila za odjevne komade u bijelim tonovima s detaljem čipke - kratke bijele hlačice i lepršavu bluzu. "Dosadnu" bjelinu odlučila je razbiti cipelama sasvim drugog stila, sandalama vrtoglavih potpetica u upečatljivoj zelenoj boji. Outfit je time automatski izgubio predznak "romantični".

Možda vas zanima Najljepše bijele haljine ovog ljeta i to još na sniženju - požuri po svoju! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Goran Kovačić Pixsell/Goran Kovačić

Posebno kad je svemu pridodala bordo Michael Kors torbu, veliki metalni zlatno-srebrni ručni sat te Ray Ban sunčane naočale. Plus ovih štikli je što su joj vizualno izdužile noge, istaknule i preplanulu put, a s obzirom da su upečatljive i zbog svog zanimljivog dizajna s manjim i većim otvorima, ne zahtjevaju previše drugih modnih dodataka. 

Možda vas zanima Seksepil haljine koja puno otkriva ova je prolaznica ublažila izborom obuće Rubrika Moda Moda

Za još malo inspiracije, izdvojili smo nekoliko sandala koje bi ti mogle poslužiti u tvom eksperimentiranju s bijelim tonovima:

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: ASOS (cca. 247,20 kn), DEICHMANN (139,00 kn), ZARA (299,90 kn), ASOS (cca. 164,80 kn)

 

Photo: Pixsell/Goran Kovačić

Komentari 0