Moda

Seksepil haljine koja puno otkriva ova je prolaznica ublažila izborom obuće

  • Zagrebačka je špica odličan izvor inspiracije za ljetne outfite, a ovoga nam je puta za oko zapela zgodna brineta
  • Odjenula je otvorenu šarenu haljinu koju je iskombinirala s brendiranim tenisicama i torbom
  • Pronašli smo par sličnih modela i naveli na koje ih sve načine možeš isfurati

Nesnosne vrućine iziskuju laganu hranu, puno tekućine i što manje odjeće. Haljine su uvijek dobar izbor jer su prozračne i lagane, a ovisno o ukusu mogu biti i prilično otvorene. Za jednu se takvu haljinu odlučila i zgodna brineta s fotografije koja u svojoj šarenoj haljini s povećim dekolteom i izrezom na leđima nije prošla nezamjećeno. 

 | Autor:

Kako se ipak radilo o dnevnom outfitu, seksepilnoj je haljinici pridružila Guccijeve casual "prljave" tenisice kojima je cijena oko 4.000 kuna. Od ostalih je modnih dodataka prošetala i Louis Vuitton torbu i mobitel, a opuštenom je outfitu dodala i jednostavnu, raspuštenu frizuru. 

Možda vas zanima Lijepa prolaznica usudila se obuti ono što bi malo tko odabrao ovih dana - ali ona je to super isfurala Rubrika Moda Moda

Ova je divna haljina dobra investicija jer se može isfurati na više načina - ovisno o prilici. Mi ju vidimo u kombinaciji s casual tenisicama, ali i sandalama na petu. Ako ciljaš na seksepil, dovoljna je kao samostalan komad, ali ako ju želiš malo 'zatvoriti' poslužit će ti obični bijeli T-shirt. 

Možda vas zanima Otkrivamo ti na čemu štedjeti, a na što se isplati potrošiti ovo ljeto Rubrika Life&style Life&style

Šarene boje ne iziskuju hrpu dodataka pa će ju biti dovoljno iskombinirati s kakvom torbom ili decentnim nakitom. Kako bi ju i ti isfurala na svoj način, u trgovinama smo pronašli nekoliko sličnih modela:

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: ZARA (149,90 kn), STRADIVARIUS (199,90 kn), BERSHKA (79,90 kn), ZARA (99,90 kn)

 

Photo: None

Komentari 0