Moda
Jacquemus x Nike

Prva Jacquemus x Nike kolekcija rasprodana je u samo nekoliko sekundi!

  • Nakon što su brendovi Jacquemus i Nike potvrdili kako će surađivati na prvoj zajedničkoj kolekciji, jučer smo imali priliku vidjeti i prve rezultate
  • Ubrzo nakon što je puštena u prodaju, kolekcija je rasprodana u cjelosti
  • “Nike + Jacquemus” kolekcija ekskluzivno je dostupna na Jacquemus službenoj stranici, no uskoro ju možeš očekivati i na službenoj stranici Nikea

Dan nakon što je na modnoj reviji za jesen/zimu 2022., predstavljena kolekcija Le Papier, francuski modni brend Jacquemus u prodaju je pustio kolekciju s modne piste, uključujući i suradnju sa sportskim brendom Nike.

Jacquemus x Nike | Autor: Instagram@jacquemus Instagram@jacquemus

Ova kolekcija željno se iščekivala u modnim krugovima od njene najave prošlog mjeseca pa ne čudi da je zbog prevelikog broja ljudi koji su što prije željeli vidjeti novu kolekciju, njena prodaja pomaknuta za gotovo 30 minuta, jer je službena Jacquemus stranica doživjela kolaps.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACQUEMUS (@jacquemus)

Nakon što je greška ispravljena, napokon smo imali priliku vidjeti sve komade iz nove Nike + Jacquemus kolekcije, koja je po nekima i iznenađujuće cjenovno pristupačna. Šeširić Le Bob tako se prodaje po cijeni od 290 kuna, dok je Le Body kratki kombinezon u prodaji za 1320 kuna.

Nike+Jacquemus kolekcija | Autor: jacquemus.com jacquemus.com Šeširić Le Bob iz kolekcije Nike+Jacquemus

Mini tenis suknje s kratkim hlačicama, ukrašeni sportski grudnjaci i polo haljine s izrezima pravi su primjeri senzibilnog sportskog chica, koji spaja neutralnu paletu boja po kojoj je Jacquemus prepoznatljiv s Nikeovim sportskim materijalima.

Jacquemus x Nike | Autor: Instagram@jacquemus Instagram@jacquemus

U kolekciji se nalaze i Humara tenisice, kao i La Robe mini haljina, koji su već bili prikazani u najavama Nike + Jacquemus kolekcije. 

Jacquemus x Nike | Autor: Instagram@jacquemus Instagram@jacquemus

“Za ovu suradnju s Nikeom, želio sam stvoriti kolekciju koja reinterpretira žensku sportsku odjeću na minimalistički način. Nikeove kampanje iz 90-ih oduvijek su mi inspiracija. Dizajnirali smo žensku sportsku odjeću sa senzualnim detaljima i neutralnim bojama, zajedno s mojom interpretacijom meni najdražeg modela Nikeovih tenisica, Humara”, rekao je Simon Porte Jacquemus. 

@highsnobiety A closer look at the @jacquemus x @Nike sneaker, worn by Simon himself ⚡️ #snobtok #highsnobiety #jacquemus #nike ♬ pyramids - sped up audios

Iako je kolekcija rasprodana na Jacquemus stranici, od 7. srpnja moći će se pronaći i na Nikeovoj službenoj stranici.

adidasxGucci kolekcija Možda vas zanima Kad luksuz sretne sport: za tri dana u prodaju stiže adidas x Gucci kolekcija Rubrika Moda Moda

Jacquemus x Nike | Autor: Instagram@jacquemus Instagram@jacquemus

Photo: Instagram@jacquemus

Komentari 0