Moda

Istražili smo: Ovaj trendi nakit paše baš uz tvoj horoskopski znak

  • Izabereš li nakit koji je u trendu i koji paše tvom horoskopskom znaku tvoj styling bit će vrhunski
  • Vječno u pokretu, željni zabave i avantura, Vodenjaci vole nakit koji će ih zabaviti
  • Šefice Lavice ne zaslužuju ništa manje od upravo jednako moćnog nakita - naušnice oštrog oblika

Marilyn Monroe je opjevala drago kamenje i njezin citat "Dijamanti su djevojčini najbolji prijatelji." sigurno si barem čula, ako ne i sama izgovorila. Srećom, za nas koje si ne možemo priuštiti dijamante, postoji široka lepeza brendova koji rade nakit po nama prihvatljivim cijenama, a izgledaju totalno cool. Svaka od nas ima omiljeni komad nakita, ali vjeruj nam nakit je dobro s vremena na vrijeme promijeniti. 

via GIPHY

Proljeće je idealno vrijeme za promijene, a mi ćemo ti okriti koji nakit najbolje paše uz tvoj horoskopski znak...

Bik 

Izvana ponekad mogu djelovati oštro, ali Bikovi su zapravo nježne duše koji vole klasične, ženstvene stvari. Nije li onda lijepi par naušnica idealan izbor? Klasični ringovi su uvijek u modi, ali svaka sezona donese nešto novo u njihovm dizajnu. Ove sezone u trendu su koralji koji će ringove učiniti apsolutno neodoljivima. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Zara 99,90kn, Stradivarius 69,90kn, Pull&Bear 60kn

Blizanci 

Modni dodaci su tvoja ljubav, a jedinstvena narukvica je ono što tvoje istančano modno oko treba. Pogotovo sada kada počinje sezona kratkih rukava i majici na bretele istakni ruke visokim narukvicama s kojima ćeš zračiti samopouzdanjem.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Pull&Bear 60kn, Zara 139,90kn, Mango 99,90kn

Rak

Romantični Rakovi vole biti zaljubljeni. Jako si kreativna, ali istovremeno voliš klasični stil sa suptilnim detaljima. Samim time, za Račice su idealne ogrlice s koraljima.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Pull&Bear 69,90kn, Urban Outfitters 423kn, Zara 139,90kn

Lav

Šefice Lavice ne zaslužuju ništa manje od upravo jednako moćnog nakita. Naušnice geometrijskog, oštrog oblika ako isfuraš uz kosu svezanu u rep totalno ćeš dominirati gdje god se pojaviš. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Mango 99,90kn, Chantal design 71kn, Stradivarius 49,90kn

Djevica

Djevice ne vole upadljiv nakit, ali vole bezvremenski, klasični komad nakita koji će ostaviti dojam elegancije i nježnosti kad ih ljudi vide. Lančići s medaljonima idealan su izbor za tebe. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Stradivarius 69,90kn, Asos 113kn, urban Outfitter 450 kn

Vaga

Statement naušnice apsolutni su must-have u kolekciji nakita jedne Vage. Vaga treba naušnice koje pristaju uz apsolutno sve lookove koji joj padnu na pamet. Viseće naušnice idealne su za romantične Vage jer odaju dojam elegancije i klasike, a istovremeno su pravi detalji koji će podići i najobičniju kombinaciju.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Asos 90kn, Chantal design 75kn, Guess 225kn

Škorpion

Škorpionke su jako zavodljive i vole mamiti poglede. Pogled i radoznalost mamit ćeš prekrasnim prstenjem s dragim i poludragim kamenjem ili dobrom imitacijom. Vjeruj nam, za ovaj bezvremnski nakit vrijedi i izdvojiti novce i počastiti se. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Bershka 69,90kn, Zaks 560kn, Mango 169,90kn

Strijelac

Strijelci su uvijek spremni za avanturu i vole putovanja, a ljeti njihovo je stanište plaža na kojoj uživaju u dugim šetnjama. Za tebe su onda idealan nakit naušnice s cvjetnim uzorkom koje zrače ženstvenošću. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Zaks 1320 kn, Zara 99,90kn, Mango 99,90kn

Jarac

Jarčevi su najčešće konzervativni kad je riječ o stilu i drže se provjerenih komada za koje znaju da im pristaju. Jednostavna ogrlica s privjeskom upravo je savršen nakit za ovaj horoskopski znak jer ova bezvremenska klasika zaista nema rok trajanja.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Zara 119,90kn, Guess 319kn, Urban Outfitter 600kn

Vodenjak

Vječno u pokretu, željni zabave i avantura, Vodenjaci vole nakit koji će ih zabaviti. Naušnice s uzorkom voća ili lišća pravi su par za tvoju prpošnu osobnost. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Zara 99,90kn, Stradivarius 49,90kn, Pull&Bear 60kn

Ribe

Ribe su nježne, ali znaju iskliznuti iz komfor zone. Oversize narukvice koje dolaze u paru ili ih je i više odličan su izbor za tebe. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Aldo 75kn, Mango 169,90kn, Bershka 79,90kn

Ovan

Ovan voli biti u centru pažnje, a ima li boljeg načina da svrati pozornost na sebe od podignute frizure, statement make up-a i naušnica koje kombiniraju ring s perlom? Mi mislimo da nema. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Zara 99,90kn, Chantal design 80kn, Stradivarius 69,90kn

Možda vas zanima Spremna za promjenu? Ovih 10 frizura hit su ovog proljeća i nećeš im odoljeti! Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram/miss7

Komentari 0