Moda
badić

Inspiracija za 5! Kad su badići u pitanju, domaće influencerice ovoga ljeta biraju eleganciju

  • Ljeto je napokon zasjalo u punom sjaju i stigla je sezona kupanja
  • Odlazak na plažu zahtjeva samo dobar badić i pareo, a naše influencerice prate trendove
  • Dominiraju bijeli bikiniji, ali ne nedostaje ni jednodijelnih komada i životinjskih motiva

Napokon smo dočekali i prvo bacanje u more! Ljeto je stiglo uz iznimno visoke temperature, a stylish urbane kombinacije zamijenili su ležerni lookovi za plažu. Ove sezone pravila kod odabira badića nema, a to najbolje pokazuju naše influencerice koje uživaju u poigravanju s brojnim modelima, bojama i uzorcima. Tako su Instagramom zavladale prave morske fotke koje su izvrsna inspiracija za budući odlazak na plažu!

Bijela boja

Najpopularniji među svim badićima ove godine zasigurno su modeli u bijeloj boji. To nikako ne čudi s obzirom na to da bijeli kupaći kostimi izgledaju sjajno na preplanulu put, a gornji dio izgleda jednako dobro u kombinaciji s vrućim hlačicama za uživanje u beach baru.

badići Možda vas zanima Četiri modela bikinija i kupaćih kostima koji će zavladati plažama Rubrika Moda Moda

Ove sezone prevladavaju modeli s retro visoko rezanim donjim dijelom koji vizualno izdužuje noge, dok gornji dio najčešće dolazi u klasičnim bikini trokutićima. Jednako su popularni i modeli gaćica visokog struka s tank top grudnjacima, a naše djevojke ih usklađuju uz lepršave ogrtače idealne za plažu i zaštitu od sunca.

Jednodijelni retro badići

Visoki izrez na donjem dijelu dominira i retro jednodijelnim badićima! Ove godine nema puno filozofiranja oko ovih modela, već je na snazi minimalizam devedesetih uz poželjan visoki sjaj. Najpopularniji su modeli u nježno ružičastoj boji i crvenim nijansama koji svojim krojem naglašavaju liniju, ali ostaju vjerni sportskim modelima kakve su nosile skakačice u vodu.

Povratak jednostavnih jednodijelnih kupaćih kostima ne iznenađuje jer s njima nema „opasnosti“ da će skliznuti za vrijeme skakanja i plivanja, ali jedina mana jest što ostavljaju vidljivije tragove na tijelu kod sunčanja i zato su najčešće odabir samo za aktivnosti u vodi nakon čega slijedi presvlačenje i sunčanje u dvodijelnim kombinacijama poput onih sa životinjskim uzorkom!

Badići sa životinjskim printom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jelenamarinovic

Iako je cvjetni uzorak uvijek dobar odabir, ovoga ljeta naše influencerice biraju životinjske motive na badićima! Od suptilnih dezena inspiriranih leopardom i gepardom pa sve do elegantnih linija zebrinog uzorka, ponuda je zaista svestrana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli #ŠIKSIK (@paulasik)

Naravno, boje su dominante i kod pitanja kupaćih kostima stoga ne nedostaje ni modela s plavi  i ružičastim tonovima interpretiranima u životinjskom printu. Bikini modeli i gornji dijelovi s ravnim izrezom i naramenicama su pravi must have, a donji dio je najčešće u klasičnom kroju slip gaćica.

Crna klasika

Mala crna haljina je kraljica ormara, a crni badić je opcija s kojom nikako ne možeš pogriješiti. Baš kao i njegova suprotna inačica, bijeli kupaći kostim, crni sjajno naglašava preplanulu put i uvijek izgleda elegantno, luksuzno i trendi.

Bez obzira na to biraš li jednodijelni ili dvodijelni model, crni badić laska svakoj figuri, posebice modeli s visokim izrezom na donjem dijelu. Za malo otkvačenosti biraj modele koji imaju dodatne trakice koje se vežu oko trbuha, a ako preferiraš klasiku, jednodijelni kupaći s dubokim V izrezom je sjajan odabir!

Naravno, uvijek se možeš poigrati slaganjem dijelova drugih kupaćih kostima i uskladiti gornji crni dio trokutića uz donji dio životinjskog uzorka. Ljeto je, pravila ne postoje i vrijeme je za modnu igru i uživanje!

Oséree Možda vas zanima Visoki sjaj badića za sjajno ljeto! Najbolji modeli za šljokičastu atmosferu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@jelenamarinovic

Komentari 0