Moda
Oséree

Visoki sjaj badića za sjajno ljeto! Najbolji modeli za šljokičastu atmosferu

  • Trend kupaćih kostima za ljeto 2022. nalaže visoki sjaj u vidu šljokica i lamea
  • Sve popularniji talijanski brend badića Oséree lansirao je odličnu kolekciju koja je prava ljetna rapsodija boja
  • Luksuzni look možeš postići i pristupačnijim komadima koje smo pronašli u Bershki

Ovo ljeto će zasigurno biti u znaku prave opuštene rapsodije boja i šljokica! Modeli badića, bez obzira na to radi li se o klasičnom bikiniju ili retro modelima jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih, ove sezone dolaze u ženstvenim krojevima i luksuznim tkaninama.

badići | Autor: Instagram@ hannahlaity Instagram@ hannahlaity

Posebno se istaknuo sve popularniji talijanski brend Oséree koji je u svoju ponudu uvrstio visoki sjaj! Ne radi se o metalik odsjaju, već o badićima izrađenim od lamea, materijala koji se presijava i osvaja svojom seksi elegancijom. Lame je izvrsna opcija kada su kupaći kostimi u pitanju jer je iznimno lagani materijal, a u dodiru s vodom ne postaje proziran pa ne moraš brinuti oko neželjenog pokazivanja svojih atributa.

badići | Autor: Instagram@osereeswimwear Instagram@osereeswimwear

Oséree kupaći, badić | Autor: Oseree Oseree

S lijeva na desno: bikini (147 eura), jednodijelni badić (127 eura), dvodijelni badić (195 eura)

Lameom i šljokicama nisu se poigrali samo dizajneri iz brenda Oséree, već ih možemo pronaći i u trgovinama po malo pristupačnijim cijenama.

badići | Autor: Bershka Bershka Bershka je brzo shvatila prednost ovih materijala i u svoju ponudu također uvrstila badiće koji će na najbolji način komplimentirati preplanuloj puti zahvaljujući veselim bojama, a visoki kroj gaćica iz kolekcije vizualno će izdužiti svaku figuru.

badići | Autor: Bershka Bershka

S lijeva na desno: Narančasti badić (199,90 kn), prugasti badić (gornji dio 129,90 kn; donji dio 99,90 kn), ružičasti badić (gornji dio 129,90 kn; donji dio 99,90 kn)

badići | Autor: Bershka Bershka

Šljokice na badićima, lagani pareo, veliki slamnati šešir i sunčane naočale sve su što je potrebno za trendi i stylish odlazak na plažu, zar ne?

Možda vas zanima Ovih 5 modnih pogrešaka radimo gotovo uvijek tijekom ljetnih mjeseci Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@osereeswimwear

Komentari 0